2777
2789
عنوان

بنظرتون زشته؟؟

102 بازدید | 12 پست

سلام، من 22 سالمه، به تصمیم خانواده ازدواج کردم، و به دلایل خیلی زیاد جدا شدم، 4 فرزندیم،از طرفی دلم میخاد درس بخونم ولی تحقیر فامیلا اذیتم میکنه، دلم نمیخاد دیگه ازدواج کنم،تو شهرمون یه مغازه چرم فروشی نیرو میخاد صبح 8 تا 2 ظهر، بنظرتون برم؟ یا بخاطر طعنه های فامیل بمونمو وبال پدرم باشم؟ 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوقش چقدره

اولش قراره دوماه فقط اموزش بده همراه حقوق 2 تومن، بعد دوماه با دستگاه کار میکنی 5 تومن، از شروع هم بیمه میکنه، حقوقش مهم نیست، همین که بخاطر یه کتاب از بابام پول نخام همین برام کافیه😔

بزرگترین خیانت انسان به خودش اینه ک دیگران در مورد اون چی میگن !  شما دیگ خیلیییییییییی سخت گر ...

عمه هام میان خونمون، همش میگن دادگاه تو داداش مارو پیر کرده، از کلاسای کنکور هم خبر دارین چقدر گرونه، بخدا سه سال دبیرستانو بدون مدرسه رفتنو معلم خوندم تموم کردم

پس چرا دودلی بخاطر رفتن. به نظرم برو سرکار

میترسم حرف دربیارن، مسخره کنن، تحقیر کنن😔از طرفی دلم میخاد شرمنده بابام نباشم، نمیگم برم باشگاه یا بهترین لباسارو بپوشم نه، ولی دلم میخاد پول کیکی که میخورمو یا میدم کتابو، بدونم پول زحمت خودمه😔

عمه هام میان خونمون، همش میگن دادگاه تو داداش مارو پیر کرده، از کلاسای کنکور هم خبر دارین چقدر گرونه ...

گوش نکن ، هممون از این آدمها داریم تو زندگیمون ک اذیت میکنن اگ بخای بها بدی تو زندگی خیلی اذیت میشی

خود من زن داداشو ، مادر و خواهر شوهرم چنان اذیتم میکنن ک نگو ، بیخیال باش تا جایی ک میتونی 

تمرین کن کم کم یاد میگیری