2777
2789

چون اشاره مستقیم کردن به جمع کردن پرافیت ها،میخوان سکه هرو خرج پرافیت کنی و لوت هم بیاد پایین ،آخرش بگن لول و سکه ها واجب بوددددد

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●

خب جبران میشه دیگه الان من دیروز ۱۵ میل داشتم ۷ میل زدم برا پروفیت رفت الان با ۵ میل امروز شد ۱۷ میل یه روزه جبران شده

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار منطقی اینه همش سکه جمع کنی یه روز مونده ب لیست شدن اگه گفتن پروفیت مهمه کارت بگیری لولتم بالا با ...

بله درسته

خب جبران میشه دیگه الان من دیروز ۱۵ میل داشتم ۷ میل زدم برا پروفیت رفت الان با ۵ میل امروز شد ۱۷ میل ...

ببین با ۱۰ میلیون سکه خرج کنی چقدر میاد رو پرافیت ؟؟؟

ببین با ۱۰ میلیون سکه خرج کنی چقدر میاد رو پرافیت ؟؟؟

الان من پروفیتمو کردم ۲۶۰k باید بشینی نگته کنی ببینی کدوم کارتا یودش بیشتره همشون نمیصرفن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان من پروفیتمو کردم ۲۶۰k باید بشینی نگته کنی ببینی کدوم کارتا یودش بیشتره همشون نمیصرفن

خب تو میگی ۷ میل دیروز خرج پرافیت کردی،دیروز قبل ۷ میل چقدر بود بعدش چقدر شد پرافیتت