2777
2789

بعصی ها میگن خوبه بعضی ها میگن پرولاکتین رو میبره بالا و بیشتر باعث تنبلی میشه 

زنــدِگـی زیبـاسـٺ یَعنــی دُرسـٺ از هَماݩ لَحظہ ای کِہ تـــــ❤ــــو تمـــام زنــدِگـی ام شُـدی️  
بعصی ها میگن خوبه بعضی ها میگن پرولاکتین رو میبره بالا و بیشتر باعث تنبلی میشه 

چن وقته فهمیدی تنبلی داری ؟ 

زنــدِگـی زیبـاسـٺ یَعنــی دُرسـٺ از هَماݩ لَحظہ ای کِہ تـــــ❤ــــو تمـــام زنــدِگـی ام شُـدی️  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن وقته فهمیدی تنبلی داری ؟ 

من فروردین ۴۰۲ سقط داشتم دیگه هر چی اقدام کردم بی نتیجه هست چنماهه دارو هم خوردم نمیدونم ولی من تقریبا از وقت رفتم دکتر برای درمان برج ۷ پارسال ب بعد ترشح تخمک گزاری نداشتم این ماه ک دارو نخوردم ترشحات تخمک گزاری دارم خدا کنه امیدی باشه خیلی تو انتظارم دلم واقعا بچه میخواد 

من فروردین ۴۰۲ سقط داشتم دیگه هر چی اقدام کردم بی نتیجه هست چنماهه دارو هم خوردم نمیدونم ولی من تقری ...

منم پارسال سقط کردم و الان تازه اصلاح سبک شروع کردم تنبلی هيچوقت با قرص درمان نمیشه اشتباه منو نکن ب هیچ وجه قرص هورمونی نخور فق شبا زود بخواب قبل 11 صبحا زود بیدار شود صبحانه قبل 8ونیم روزی نیم ساعت پياده روی 10 مین رقص با آهنگ و لبخند ججلوی ایینه یوگا و مدیتیشن قندو شکر حذف مواد نگهدارنده حذف فست فود حذف

منم پارسال سقط کردم و الان تازه اصلاح سبک شروع کردم تنبلی هيچوقت با قرص درمان نمیشه اشتباه منو نکن ب ...

من سه ماه تا ۱۵ یا ۱۷ سیکلم رازیانه روزی یه لیوان خوردم ماساژ روغن سیاه دانه تا ۱۲ سیکلم داشتم دوماه از ۸ سیکل تا ۱۳ سیکل شب درمیون خودم بادکش میکردم اردیبهش و خرداد دارو نخوردم وزنمم از ۷۴ رسیده ب ۶۸ البته یک ماه و نیمه دیگه وزن نکردم دو هفته تو زمین کشاورزی با شوهرم فعالیت داشتم ان شالله ک اینماه بی نتیجه نباشه 

نمیدونم میگن چله افتاده روت 

منم پارسال سقط کردم و الان تازه اصلاح سبک شروع کردم تنبلی هيچوقت با قرص درمان نمیشه اشتباه منو نکن ب ...

رازیانه دکتر گفته بود گاهی هم‌سیاه دونه عسل میخوردم ک دکتر گفته بود دیگه اینماه با فعالیتایی ک داشتم ترشح تخمک گزاری واشتم