2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تعبير خواب کار هر کسی نیست و خوابتونو بهتره نقل نکنید و بگید ان شاء الله خیره یا اگه نگرانی دارید صدقه ای بدید 

«یـٰا مَن لـٰا یُرجَۍ اِلـٰا هُـو . . :»ای آن که جز او امیدی نیست . . 💚🌱♥️ اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج️ 💚پـروردگـارا  جـز تو پـنـاهے نـیـسـت…🕊💕🌙🦋💚آقا امیرالمؤمنین‌علیه‌السلام:  از خدا بترس هرچند اندك؛ و ميان خود و خدا پرده اي قرار ده هرچند نازك.  نهج‌البلاغه،حکمت۲۴۲️

بلدم ولی حسش نی بگم ما کلا اینو ارثی داریم رویای صادقه وتعبیر ولی الان حسش نی بگو لایک کن بعدن میام ...

من ی خوابی دیدم ک خواب دیدم خونه مامانبزرگم بعد مامانبزرگم رو تخته بعد من تو ی اتاق دیگه ام دارم از پشت شیشه میبینم مامانم داره داد میزنه بعد با زنداییم دعوا میکرد یهو رفتم اونور فکر کردم اتفاقی واسه مامانبزرگم افتاده بعد دیدم دارن یکم می‌خندن باهم دعوا هم کرده بودن

رفتم دیدم مامانم گردنش خیلی گردنبند های بزرگ و عربی و خوشگل بود دستاش پر از النگو عربی خوشگل بود تو دلم میگفتم جی میشدم اینا واسه من بود چی میشد اینا واسه فلانی بود بعد لباس مامانم کرمی رنگ بود شلوارش سفید بود فکر کنم یهو لباسش تغییر کرد ب رنگ کرمی اولش یادم نمیاد چ رنگی بود

طلاهای مامانم خیلی نظرمو جلب کرده بود خیلی برق میزد همشون طلایی بود رنگ طلاهاش

دعواهای زندایی مادرت دلیل بر حرفای خاله زنکی بگو مگو واین چند مدت بحثی دارن 

اره عزیزم درسته اون طلاها چیه تعبیرش خیلی قشنگ ب تو دستاش و گردن مامانم خیلی طلاهای زیاد و قشنگی بود دوست داشتم واسه خودم و ی خانم دیگه خدا میداد