2777
2789
عنوان

یخچال پر، یعنی چی؟

471 بازدید | 40 پست

توی یکی از تاپیکا خوندم این که یخچال همیشه پر باشه نشونه اینه که مرد خسیس نیست و به خانوادش میرسه و ... .

حالا برام سوال شده،

مواد خراب و مونده نمیشن؟

کپک نمیزنن؟

مثلا مرغ خیلی توی فریزر بمونه بد بو میشه.

یا اصلا بهتره گوش تازه تر استفاده بشه.

خلاصه این مسئله چطور مدیریت میشه؟

چطور باید خرید کرد که نه یخچال خالی بمونه نه مواد الکی خراب بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

مدیریت این موضوع که کاری نداره. از هرچیزی کم میگیری ولی متنوع میگیری. این جوری پر میشه. طبقه گوشت و مرغ و نون هم که باید همیشه پر باشه چون مصرفشون از همه بیشتره.

همونا که هست رو میخوریم. ولی مثلا زیاد پیش میاد که خیارامون کپک بزنه یا بادمجون و ...

کمتر بخرید من همه چی میخرم ولی اندازه

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

مدیریت این موضوع که کاری نداره. از هرچیزی کم میگیری ولی متنوع میگیری. این جوری پر میشه. طبقه گوشت و ...

کلا من انگار زندگی رو بلد نیستم برا همین از این سوالا میپرسم. مثلا همین که مرد یخچال رو خالی نذاره. یا اون روز یه دختری میگفت که باباش خسیسه همیشه کارت به کارت میکنه که زیاد خرج نکنه .اینم باز برا من پیش اومده. من اصلا نمیدونستم که اینا برا کمتر خرج کردنه.