2777
2789
عنوان

یخچال پر، یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 40 پست
آها من فکر میکنم علت این رفتارای خونواده هاتون اینه که خودتون همون اول ارزش نذاشتین برای خودتون. خون ...

خانوادم کلا همینن. بحث رفتار من نیست انگار نا خواستم. ی ابجی دارم. اونو دوست دارن. بعد من ی مشکل دیگم اینه ک از تنش میترسم ترجیه میدم دعوا و بحثی اصلا پیش نیاد. لذا چک و چونه نمیزنم زیاد. خیلی دلم میخواد ی کار با حقوق بالا پیدا کنم. خودمو نجات بدم.

آها من فکر میکنم علت این رفتارای خونواده هاتون اینه که خودتون همون اول ارزش نذاشتین برای خودتون. خون ...

اینو نگفتمممم

خانوادم هیچی نگرفتن بعد الان هر بار میان میگن چرا اینو نگرفتی دختر فلانی گوشکوب برقی فلان گرفته تو چرا نمیگیری؟ و ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادم کلا همینن. بحث رفتار من نیست انگار نا خواستم. ی ابجی دارم. اونو دوست دارن. بعد من ی مشکل دیگ ...

آها به نظرم شما دارین زیادی با همه مدارا میکنین. بعدا ممکنه دچار افسردگی و سرخوردگی بشین.

اینو نگفتمممم خانوادم هیچی نگرفتن بعد الان هر بار میان میگن چرا اینو نگرفتی دختر فلانی گوشکوب برقی ...

تا حالا بهشون نگفتی دختر فلانی از خودش نخریده، خونواده‌ش رو جهازش براش خریدن.

آها به نظرم شما دارین زیادی با همه مدارا میکنین. بعدا ممکنه دچار افسردگی و سرخوردگی بشین.

افسردگی و اینا دارم. تنها شانسم اینه شوعرم بد اخلاق و بد جور نیست واقعا مرد خوبیه.

افسردگی و اینا دارم. تنها شانسم اینه شوعرم بد اخلاق و بد جور نیست واقعا مرد خوبیه.

بازم خدا رو شکر که شوهر خوبی داری. ازدواج و جهازتم رفته و گذشته. دیگه ذهنتو درگیرش نکن ولی بعد از اینم نذار کسی ازت سوءاستفاده کنه.

تا حالا بهشون نگفتی دختر فلانی از خودش نخریده، خونواده‌ش رو جهازش براش خریدن.

آخه بعضیا هم خودشون میخرن ولی مسئله اینه اونا فشار خونه نداشتن و اجاره و قرض و قسط و ... ندارن. 

آخه بعضیا هم خودشون میخرن ولی مسئله اینه اونا فشار خونه نداشتن و اجاره و قرض و قسط و ... ندارن.  ...

خب همینا رو باید در جواب خونواده‌ت بگی عزیزم. هی سکوت میکنی اونا هم هی بدتر سرکوفت میزنن.

خب همینا رو باید در جواب خونواده‌ت بگی عزیزم. هی سکوت میکنی اونا هم هی بدتر سرکوفت میزنن.

بزرگترین اجحاف خانوادم به من این بود که رسم زندگی رو یادم ندادن. که بدونم اصلا چطور ازدواج کنم. و چیا بخوام از شوهرم و اینا. البته بقول شما دیگه گذشته. خیلیا رو پدر مادر ساپورت کرد و خونه داد ما رو هم خدا قراره ساپورت کنه بذار ببینم کی زورش بیشتره‌.

بزرگترین اجحاف خانوادم به من این بود که رسم زندگی رو یادم ندادن. که بدونم اصلا چطور ازدواج کنم. و چی ...

آره باید خونواده چشم آدمو باز کنه. مثلا من یادمه روز خواستگاریم ۱۷ سالم بود تا حالا هم مراسم خواستگاری نرفته بودم. خونواده شوهرم هم چادری و سنتی بودن. پرسیدم چی بپوشم چادر یا مانتو؟ مامانم گفت یکم بیشتر از حد همیشه‌ت آرایش کن مانتو کتی هم بپوش. تو چادری نیستی. همین الان نشون بده که حاضر نیستی خود واقعیتو به خاطر هیچکس سانسور کنی. 

اینا چیزاییه که حقیقتا به درد آدم میخوره و از صدتا جهاز ارزشمندتره. الانم شما هرچی میخوای از خدا بخواه.