2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

70 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها 

من امروز یکم حرصیم

مشورت میخوام ازتون 

میخوام بهم بگید چیکار کنم یه خواستم برسم 

راستش امروز امتحان ادبیات نهایی داشتیم و من سر جلسه پشت کارت شناسایی قدیمیم بدون نگاه کردن به کتاب از اطلاعات خودم جلو یکی از مراقبت که معلممون هم بود و بچه هایی که اطرافم بودن ارایه هارو رو برگه نوشتم که یادم نره

رو کارت شناسایی هم ننوشته بود سر جلسه نباید چیزی بنویسید

مراقب مرد اومد برگه امتحانی بده اینو دید گفت چیه گفتم نوشتم یادم نره. برگه رو گرفت به یکی از مراقبای خانم گفت فلانی تقلب کرده، خانمه چنان اومد داد و هوار که از یکیتون برگه گرفتیم 8 خط تقلب نوشته بود و....بعدم مراقبای خانم که فهمیده بودن برگه ی منه دور و اطرافم کشیک میدادن برای همین همه فهمیدن منظورشون من بودم مراقبای اونجاهم مثلِ اینکه منو میشناختن هیچی دیگه فکر کنم آبروم جلو همه رفت. 

اومدم خونه به یکی از مراقبا زنگ زدم گفتم میشه شماره ی مراقب مردی که سر جلسه بود رو بدین؟ 

کاری برام پیش اومده

چون مراقبه پیشش بود گوشی رو داد بهش باهاش صحبت کردم 

گفتم سوء تفاهم شده 

یه جوری صحبت کرد که خودش طلبکار شد

الان حرصیم جلو رقیبام و دوستام و فامیل و... آبروم رفته 

میخوام یه بلایی سر این مرد بی آبرو بیارم 

به نظرتون چیکار کنم؟ 

اطلاع بده حتما

من مادر و پدرم تو این حیطه هستن

اگه دروغ گفته باشه و شما هم بادلیل بگی قطعا باهاش برخورد می کنه

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

اطلاع بده حتما من مادر و پدرم تو این حیطه هستن اگه دروغ گفته باشه و شما هم بادلیل بگی قطعا باهاش ب ...

ممنون بابت کمک و راهنماییت 

کارشون چیه؟ 

خجالت میکشم 

چون تلفنی باهاش صحبت کردم و تا الان آبروداری کردم 

اگه بگم ممکنه بفهمن من گفتم بگن چه دختر سمجی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بابت کمک و راهنماییت  کارشون چیه؟  خجالت میکشم  چون تلفنی باهاش صحبت کردم و ...

پدرم کادر دانشگاه 

مادرم معلم متوسطه اول ودوم

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

پدرم کادر دانشگاه  مادرم معلم متوسطه اول ودوم

نمیدونم واقعا 

شاید فردا خودم بهش گفتم

میترسم باهاشون برخورد کنن همه کاسه کوزه ها سر خودم بشکنه

ولی آیدی روبیکامو بهتون میدم

ممنون میشم شمارشونو بهم بدید 

نمیدونم واقعا  شاید فردا خودم بهش گفتم میترسم باهاشون برخورد کنن همه کاسه کوزه ها سر خودم بشک ...

روبیکا ندارم عزیزم 

اگر می خواید بهتون درخواست بدم 

ببین عزیزم شما نگین یکی  دیگه می گه

اصلا اینطور نیست که بگن اره بلانسبت دختر فلانی بوده 

نهایت دوربینا رو چک می کنن 

مشابه اینو دیدم 

که رفتن دوربینا رو چک کردن 

روبیکا ندارم عزیزم  اگر می خواید بهتون درخواست بدم  ببین عزیزم شما نگین یکی  دیگه م ...

چه درخواستی؟ 

درست میگین

ولی من تا الان سعی کردم آبروی پدرومادر رو نگه دارم جسارتاً اگر خواستم با پدرتون در میون بزارم میتونم ازشون درخواست کنم بگن(واسه دوست دخترم چنين اتفاقی افتاده و خیلی ناراحت شده و من خودم متوجه شدم و من میدونم ایشون چنین دانش آموزی نیستن،رو کارت شناسایی راجع به چنین چیزی نوشته نشده و ایشون از چنین قانونی اطلاع نداشتن شما حق نداشتین بهش تهمت بزنین و با کشیک دادنش آبروشو جلو دانش آموزای دیگه ببرین و دلشو بشکنین این بچه رفته خونه پیش مادرش گریه کرده. قطعا تو حوزه دوربین هست میتونید چک کنید که ایشون سر جلسه بدون کپی از کتاب خودشون ارایه های درسشو نوشته بودن و وقتی مراقب مرد ازشون راجع بهش پرسیده بودن راحت حقیقت رو گفتن پس مطمئنا اشتباه از سمت ایشون نبوده.بنده زمانی که این جریان رو از سمت دخترم شنیدم پیگیر شدم}که متوجه نشن من گفتم اونوقت دیگه جرئت نمیکنن چنین رفتاری با من داشته باشن 

ولی خداییش اگه ایشون با حرفای من پادر میونی کنن خیلی شرمندشون میشم 

چه درخواستی؟  درست میگین ولی من تا الان سعی کردم آبروی پدرومادر رو نگه دارم جسارتاً اگر خواست ...

وقتی چنین تهمتی به من زده شد ایشونو به خدا واگذارشون کردم 

و قطعا یه حکمتی بوده که من با کسی صحبت کنم که می‌تونن در حقم لطف 

کنن

تمام چیزایی که گفتم حقیقت بود پس بعیده بخوان انکار کنن

وقتی چنین تهمتی به من زده شد ایشونو به خدا واگذارشون کردم  و قطعا یه حکمتی بوده که من با کسی ص ...

کدوم شهر هستین؟

شهر بنک از شهرستان کنگان استان بوشهر 

عزیزم بهت درخواست دوستی دادم 

داخلش مشخصات مدرسه_شماره مدرسه رو بهم بده 

نام و نام خانوادگیتو هم لطف کن

البته اگه قابل می دونی

عزیزم بهت درخواست دوستی دادم  داخلش مشخصات مدرسه_شماره مدرسه رو بهم بده  نام و نام خانوا ...

سلام خوبین؟ 

امروز که رفتم سر جلسه امتحان دنبال صندلیم میگشتم که ایشون منو دیدن و احوالم رو پرسیدن رفتارشون جوری بود که انگار پشیمونن در نهایت بهم گفتن صندلیم کجاست احساس میکنم دیگه برام مهم نیست اون موقع جون تازه برام اتفاق افتاده بود خیلی حرصی بودم ممنون که وقتتونو با نیت خوب در اختیارم قرار دادین و واقعا عذر میخوام که درگیرتون کردم به نظرم کار عاقلانه اینه که بسپرم به خدا خودش بهتر از ما تو زندگیشون جوابشونو میده بازم مچکرم 

سلام خوبین؟  امروز که رفتم سر جلسه امتحان دنبال صندلیم میگشتم که ایشون منو دیدن و احوالم رو پر ...

خواهش میکنم 

وظیفه بود