2777
2789
عنوان

پسرم ورودی هیچ مدرسه ای قبول نشد

3255 بازدید | 153 پست

پسرم از ششم میره هفتم سال اینده 

خیلی هزینه کردم براش اما دل نمی داد 

چقدر کتاب و جزوه 

چقدر کلاس 

دل نمی دهد مگه من همه اش را بلدم اگه بلدی جرا هیچ کجا قبول نشدی ؟

حالا ۳۱ خرداد تیزهوشان داره 

وای خدایا چیکارش کنم 

کلی مشاور باهاش صحبت کرده که تو باید تلاش کنی تا موفق بشی 

میگه میخواهم موفق بشم اما تلاش نمیکنه 

ضریب هوشی اش خوبه 

ولی دل نمی ده به درس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌خواد درس بخونه چرا اینقدر اجباری میفرستین شاید به چیز دیگه ای علاقه داره

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

فدا سرش 

اخرش همونی میشه که باید بشه و تو تقدیرشه

شما زحمت خودتو کشیدی و کم نذاشتی

فقط سرزنش نکن که هم قدر زحمتاتو به باد میده هم سد راهش میشه

تا جایی که در توانته همراهی کن

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

نمونه دولتی راهنمایی که آزمون نداره میتونید بفرستید اونجا 

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞