2777
2789
بین شنوایی و پرستاری چی بنظرتون

ادم اگه شنوایی قبول شه اصلا نباید ب پرستاری فک کنه 

من از دانشجو پرستاری شنیدم ک میگن وضعیت پرستاری خیلی بده یا مهاجرت میکنن یا انصراف میدن با دوباره کنکور میدن 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنوایی پذیرشش کمتره میتونه کار بهتر گیرت بیاد ولی تغدیه هم روزانه هم آزاد پذیرش داره و احساس میکنم ...

تغذیه ازاد تا چقدر رتبه تراز میشه اورد؟

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒

تغذیه ازاد تا چقدر رتبه تراز میشه اورد؟

دقیق واقعا نمیدونم ولی فک کنم‌تا ۱۵هزار اوکی باشه بازم نمیدونم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اونا رو میخوام اولویت اول بزنم شانسمو امتحان کنمبعد از بینایی و پروتز نمیدونم چجوری اولویت بچینم بین ...

من اگر جای تو بودم اول بینایی بعد فیزیو بعد شنوایی بعد بقیشون 

پرستاری رو هم آخر میزنم چون خودم تو بیمارستان ام و وضعیت سخت شغلشون رو دیدم اینو میگم باز هم به علاقت نگاه کن 

من اگر جای تو بودم اول بینایی بعد فیزیو بعد شنوایی بعد بقیشون پرستاری رو هم آخر میزنم چون خودم تو بی ...

خیلی ممنون یعنی میگی مثلا گفتار درمانی و رادیولوژی هم اول بزنم نسبت به پرستاری چون شما اطلاعاتت بیشتره راهنماییم کن🙏🏻چون به همش علاقه دارم تقریبا

خیلی ممنون یعنی میگی مثلا گفتار درمانی و رادیولوژی هم اول بزنم نسبت به پرستاری چون شما اطلاعاتت بیشت ...

اره رادیولوژی رو به نظرم بالاتر بزن بعد گفتار و بعد پرستاری 

برای فرهنگیان هم به نظرم اقدام کن

اگر فیزیو و بینایی نشد اون هم گزینه خوبیه 

کدوم شهری ؟

رتبت چند شد ؟

دندانپزشکی و داروسازی محروم هم خوبن 

اره رادیولوژی رو به نظرم بالاتر بزن بعد گفتار و بعد پرستاری برای فرهنگیان هم به نظرم اقدام کناگر فیز ...

تهرانم رتبه ها هنوز نیومده

فرهنگیان الان کنکورش کلا جدا شده منم متاسفانه علاقه نداشتم

خیلی ممنون از راهنماییت

تهرانم رتبه ها هنوز نیومدهفرهنگیان الان کنکورش کلا جدا شده منم متاسفانه علاقه نداشتمخیلی ممنون از را ...

قربونت برم عزیزم موفق باشیی اولویتت رو رشته بذار و از این که شهر دور بری نترس من زاهدان بودم و خیلی خوشحالم که اولویتمو رشته گذاشتم 🩷

عزیزم طبق تجربه این چندسالم اول از همه علاقتو در نظر بگیر

به بالین و کار عملی علاقه داری پرستاری و اولویت قرار بده

دنبال رشته خود اشتغال و بدون هیاهویی مثلا شنوایی سنجی و انتخاب کن

اگه توی شهرای بزرگی برای رشته هایی مثل شنوایی بینایی گفتاردرمانی و تغذیه باید خیلی فعال و اجتماعی باشی تا با کلینیک ها و کارشناس های مختلفی بتونی همکاری و کارت بگیره در غیر این صورت ممکن یکم جا انداختن خودت سخت باشه

از طرفی متاسفانه از اونجایی که الان از طب سنتی گرفته تا مدیر باشگاه و.... هرکدوم خودشونو یه پا کارشناس تغذیه میدونن و به اصطلاح دست زیاد شده شاید اگه جزو اولویت های بعدیت باشه بهتر باشه

رادیولوژی هم خب رعایت خودوش میخواد به علت اشعه و....

عزیزم طبق تجربه این چندسالم اول از همه علاقتو در نظر بگیربه بالین و کار عملی علاقه داری پرستاری و او ...

عزیزم من مثلا به گفتاردرمانی خیلی علاقه دارم چون درساشم یه قسمتیش مرتبط با روانشناسی هست ولی میترسم اینو بالاتر از پرستاری بزنم و بازار کار نداشته باشه