2777
2789
عنوان

پسرم ورودی هیچ مدرسه ای قبول نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 3273 بازدید | 153 پست

شاید نظر من اشتباه باشه اما تحمیل کردن بچه ها کار درستی نیست 

در مورد تیزهوشان در مدارس تیز هوشان سطح رقابت بچه ها بالاست و اگر فرزندتون توی مدارس اون دانش اموزی که باید نباشه ممکنه ضربه روحی بزرگی ببینه 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

آبجی منم پسرش و همینجور که شما گفتی انجام داده بود آخرش برد غیر دولتی 

کلا برعکسه من که انقدر علاقه به درس دارم و تاحالا یدونه کتاب کمک درسی نگرفتم و مامانم هیچ کمکی بهم نکرد 

حالا بعضیام همه  چی شون و به پای بچه می ریزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایی که شیشم میرفتیم آزمون می‌دادیم و نمیدونم آزمون ورودی هم قبول شدیم جایی رو نگرفتیم 

موفقیت به این چیزا نیست مثلا تو دبیرستان می‌بینید طرف که همه نمره هاش داغون بوده یهو شروع میکنه خوندن و رتبه اش عالی میشه و ازون طرف خیلیا که از دبستان و راهنمایی سرشون تو درس بوده اون سال آخرو نمیخونن هیچی قبول نمیشن 

بعدها انقدر سر کنکور اذیت میشه 

چرا بچه رو از ابتدایی درگیر امتحان و تست میکنید؟

تیزهوشان رو باید اونایی برن ک نیازی ب تلاش ندارن یا خیلی کم نیاز دارن.

اگ قرار باشه بشینی کلی درس بخونی تا بتونی سوالا رو جواب بدی میشی سخت کوش و اونجا اذیت میشی.

هیچ فرقی هم بین کسی ک هفتم رو تیزهوشان بوده و نبوده نیست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

فشار نیارید بهش

مدرسه دیگه بره چه مشکلی داره

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بله  مدارس برند باید امتحان ورودی بدهند

مدرسه معمولی بره مگه همه قراره تیزهوشان نمیدونم برند منظورت چیه برن 

چرا اذیتش میکنی 

دوست من تو مدرسه دولتی خونده الانم دکتره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

وقتی همین اولش باهات همکاری نمیکنه تا اخرش میخوای چکار کنی باید اعصاب و روان خودت و بچت رو بزاری پای این کار تازه شاید نتیجه نده

منم دوست دارم پسرم بره مدارس خوب و قبول بشه ولی میدونم با اینکه اگر فقط سرکلاس درست گوش بده حتی لازم نیست تو خونه بخونه و مطمئنا بهترین نمره رو میاره ولی نمیکنه خیلی سربه هواست تا حدی باهاش سروکله میزنم که قبول بشه اونم تو مدرسه عادی تا اینجاش هم پدر خودم و خودش درومده فوق العاده بیزار شده 

اگر بخوام با جبار بفرستمش که کلا افسردش میکنم

یه چیزی بگم این اعتقاد و تجربه منه

وقتی پدر و مادر بیشتر از بچه تلاش میکنن و براشون مهمه

بچه پا پس میکشه

اون باید دلش بسوزه و تلاش کنه

شما احتیاجاتشو در حد توان براورده کن

اما جوش زدن واس اینکه ای بابا امتحان داره چیکار کنم اونو از تلاش کردن منصرف میکنه

بیخیال باش اونه که باید جوش بزنه و استرس بگیره

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

دختر منم میره پنجم دل به درس که هیچی به هنر ورزش و چیز دیگه ایی هم دل نمیده

بر عکس خواهرش که در همه چیز دستی داره

میگن دنیازی مجازی باعث شده

معلمشون گفت بعض بچه ها با ورود به دبیرستان یهو خوب میشن