2777
2789
عنوان

عروس هرچقدم خوب باشه باز بده.خوب نباشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2762 بازدید | 144 پست

اولا توچرافضولی کردی که هردوجافحش بشنوی

دوما حتی به بچه ت باندازه لیاقتش خوبی کن

به توچه. فتی سوپرایزش کردی آخه

اندازه ای خوب باش که صداشون درنیاد

الان سوپرایزنمیکردی دعوات میکردن

عقل نداری گلم

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر تو بر عکس شوهر منه. شوهر من خانواده اش بهم هر حرف و نظر بیخودی میدن که کار به بحث بکشه سکوت میکنه، با پوست کلفتی باز میره خونه مادرش‌ اصلا حد و مرز زندگی مشترک حالیش نیست. 

بنظرم اصلا تشویقش نکن بره سمت اونا. 

بعضی خانواده ها شخصیت خوب رو نمی دونن چی هست اصلا‌. تا احترام میذارن ، تو هم بذار، نمیذارن، به حال خودشون بذار. بخاطر اون ها رو در روی شوهرت قرار نگیر. ارزش ندارن.

برو بهش بگو پیاماتو دیدم رو گوشی شوهرم هر چی خوبی کردی براش بزن تو سرش و بگو دیگه از این خبرا نیست

میخام مثل خودش دورو باشم..نمیخام شوهرمم بفهمه ک تو گوشیش نگاه کردم ...

شناختیش ؟

پس دیگه سعی نکن زیادی خوب باشی 

احترام بزار ولی نه دفاع الکی کن نه محبت اضافه کن نه برات مهم باشه 

تو روابط پسر و مادر دخالت نکن 

بیخیال باش نسبت بهش 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
شوهر تو بر عکس شوهر منه. شوهر من خانواده اش بهم هر حرف و نظر بیخودی میدن که کار به بحث بکشه یکوت میک ...

دگ تمام شد .... خیلی بخشیدمش.. مثل سنگ میرم خونش و میام.

اهمیت نده به مادرشوهرت خوش باش ،پولهای شوهرتو واسه خودت خرج کن،بزن به بی خیالی واسه خودت تو خونه دسر درست کن،تمام مادرشوهراهمینن ،اینوبه دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تمام مادرشوهره دخالت گرن وگاهی علیه عروس که پسرشونم میشورونن که بازنش دعواکنه اگه دختری تحملش کمه شوهرنکنه تااون پسرتاپیری بیخ ریش ننش باشه،همه دخترت دست به دست هم تاپسرها بمونن بیخ ریش ننشون

نمیدونم ولی ب عنوان فحش گفته شده

یه چیزی تو مایه های عتیقه هست

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اولا توچرافضولی کردی که هردوجافحش بشنوی دوما حتی به بچه ت باندازه لیاقتش خوبی کن به توچه. فتی سوپر ...

اومدن خونمون همین ک نشست گلکی کرد شروع کرد ک شما هیچ کدوم یادتون نبوده و فلان و اینا...

اره واقعا جایی بزرگ شدم ک خوشحالی دیگران منو خوشحالتر میکنه..مهربونم.. تف

فکت مادارایی که پسراشونو دوس دارن قطعا عرسشونم دوس میدارن

نه اتفاقا، مادرشوهرم، شوهر منو از همه بچه هاش بیشتر دوست داره و متنفر از من. فکر میکنه من باعث شدم شوهرم کمتر بره خونه اشون. رفته دکتر قلب، بهش گفتن سالمه ولی مشکل اعصاب داره. واقعا ببینیش ، میفهمی روانیه

میخام مثل خودش دورو باشم..نمیخام شوهرمم بفهمه ک تو گوشیش نگاه کردم ...

شمایک چیز رو نمیدونید،نمیدونید چرا اذیت میکنن مادرشوهر ا وپسرشون ،چون تمام زنها وماهابا خانواده شوهرم یک رگه از نسل وذات شیطان هستن وصلت کردیم و میدونی که بزرگترین دشمن آدمها شیطانهاهستن پس طبیعیه که اذیتت کنن چون شیطان ازآدم خوشش نمیاد

این دفعه  چون گوشی شوهرت چک کردی مستقیم توروش نزن چون بعدا همسرت   میگه چرا چک کردی و دعواتون میشه ولی دیگه کمتر برو هفته اول بگو سر ما خوردم هفته دوم بگو مهمان داشتم  هفته سوم کار  بیرون دارم   بعد کم کم عادت میکنن به رابطه ی کم

خدایا توروخدا😓 

اومدن خونمون همین ک نشست گلکی کرد شروع کرد ک شما هیچ کدوم یادتون نبوده و فلان و اینا... اره و ...

ببخشیدمهربون نیستی،عقلت کمه

درحدی که صداشون درنیادکارکن اونم باسیاست

تورفتی زنیکه احمق روسوپرایزکردی آخه

اونم توپیامای سوهرت فحشت داده وسوپرایزت کرد

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏