2777
2789
عنوان

عروس هرچقدم خوب باشه باز بده.خوب نباشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2762 بازدید | 144 پست
این دفعه  چون گوشی شوهرت چک کردی مستقیم توروش نزن چون بعدا همسرت   میگه چرا چک کردی و دعوا ...

ی سری ۴ ماه قهر بودم..

چند سری بعدش تیکه انداخت باز هی میخاستم نرم ... هی بخاطر شوهرم عذاب وجدان میگرفتم ...

مریضه قرص اعصاب میخورع... شوهرم مریض کرده.. انقدر تو اون خونه ارامش نداشت و همش استرس میکشید چند تا تیک داشت..با من همه چیش خوب شد بعد ۷ سال اروم شده تازع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار کنم از بس این دوروعه؟ 

ببخشید توام خودتو بزن به نفهمی 

زندگی خودتو کن، به شوهرت محبت کن، باهاش برو مسافرت، تا نگفت نرو خونه مامانش 

من از روز اول نمی‌رفتم تا دعوتم کنه ، الان اگر روزی بگم می‌خوام بیام به مامانت سر بزنم ، شوهرم از خوشحالی بال در میاره

عروس هر چی هم خوب باشه بازم عروسه ،به چشم ی غریبه بهش نگاه میکنن که اومده حق مادرشوهر و بخوره، اصلا خوبی به مادرشوهر نکنید ،نمونش خود من .هر چی هم خوبی کردم بازم به چشم ی غریبه نامحرم باهام برخورد شد ،دیگه نمیکنم هیچ وقت 

و خدایی که در این نزدیکیست...

هیچ زنی نمیتونه چرامادرشوهراذیتش میکنه،ولی من فهمیدم که تمام مادرشوهره که عروساشونواذیت میکنن شیاطینی هستن که دوست دارن عروسشونو بزنن زمین،اذیتش کنن آرامششو برهم بزنن،تو وجود همشون رگه شیطانی هست هیچ عروسی نیست که با خانواده شیطان وصلت نکرده باشه،تمام مازنهاعروس شیطان هستیم باید تلاش کنیم تا ازاین وضعیت خلاص شیم

چقدر تو منی  دقیقا عین تو  هزار تا خوبی کنم یک بدی با یک حرفی بزنم به مزاجشون خوش نیاد آ ...

شوهرم باهاشون سرسنگینه همش تو قیافس پیششون. ی بار ک میگه میخنده بعدش پیام میده پسرم دوست دارم مرسی ک خوب بودی و ...

ی روز که پیش هم بودین به شوهرت بگو انتیک یعنی چی تو ی فیلم بع دخترش گفت انتیک من تا حالا همچین فحشی نشنیدم بعد که معنیش رو اگه گفت بگو وای فقط ی ادم بی شخصیت میتونه همچین فخشی بدع بذار بفهمه چتشو خوندی