2777
2789
عنوان

قطار

67 بازدید | 13 پست

خانما من میخوام برم  مشهد با قطار بعد میشه تو قطار یه پیک نیک کوچولو ببرم چون بچه زیر یکسال دارم البته تک قطار نمیخوام غذا درست کنم میخوام برا هتل که میریم گاز نداره ببرم میدونم هتل اپارتمانا گاز دارن ولی  میخوام اگر بشه هتل اپارتمان نرم هتلا انگاری بهترن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گفتم برا توی قطار نمیخوام برا هتل میخوام همراهم باشه حالا تو قطار یه روز راهه براش تو خونه غذا در ...

خب نه دیگه چه ایرادی . ببر

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
بله ایستگاه قطار هم مثل فرودگاهه گیت چمدون داره

میدونم ولی میگم شاید خودشون بگیرن یجای مخصوص بزارن بعد از پیده شدن بهم بدن اخه تو نت یه همچین چیزی نوشته بود

نه گفتم برا توی قطار نمیخوام برا هتل میخوام همراهم باشه حالا تو قطار یه روز راهه براش تو خونه غذا در ...

سلام عزیزم خوبی

تو تایپک مامانا درباره توبروس اسکلروز پرسیده بودید شما مشکلتون چییع؟؟؟بچتون چه علائمی داره مگه؟؟؟منم نگران این مضوعم پیاممو دیدی جواب بده حرف بزنیم لطفا❤