2777
2789

دوستان من ۳ساله عمل بینی انجام دادم دیروز اتفاقی دیدم خیلی خطرناکه باید برداشته بشه اسمشم هماتوم بینی هست..کسی اطلاعی داره ممنون میشم ..منتظرم مطب باز بشه برم

فرمش خوب شده؟ منکه فرمشم خوب نشد تنفسمم داغون شد لعنت به دکتر حروم خورم

بد نیست باز خداروشکر .شما داخل بینیتون تهش از تیغه نور میندازین میبینین داخلش ورم کرده راه تنفسو بسته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرمش خوب شده؟ منکه فرمشم خوب نشد تنفسمم داغون شد لعنت به دکتر حروم خورم

خدا لعنت کنه این دکترارو از سرشون میکنن زود اگه دقت میکردن الان وضعمون این نبود

بد نیست باز خداروشکر .شما داخل بینیتون تهش از تیغه نور میندازین میبینین داخلش ورم کرده راه تنفسو بست ...

من عکس گرفتم ی سوراخ تقریبا بسته و اون یکی بازه 

😑

دکترت کی بود بینیت گوشتی بود یا چی

خدایاشکرت❤️✨
من عکس گرفتم ی سوراخ تقریبا بسته و اون یکی بازه  😑 دکترت کی بود بینیت گوشتی بود یا چی

وای خدا🥺میدونم چی میکشی خدا خودش کمکمون کنه

دکتر من محسن زارعی بود بیشتر بینیم استخوانی بود

من عکس گرفتم ی سوراخ تقریبا بسته و اون یکی بازه  😑 دکترت کی بود بینیت گوشتی بود یا چی

الانکه یه سوراغش تقریبا بستس منم بینیمو میکشم ناخوداگاه خیلی بد اینجوری مثل اینکه دارم اب بینیمو میکشم

خدا لعنت کنه این دکترارو از سرشون میکنن زود اگه دقت میکردن الان وضعمون این نبود

من نمیدونم با چ وجدانی اینا زندگی میکنن 

کلیم تبلیغشو کردن من از شهرستان پاشدم رفتم مشهد بهم کلی امید داد و هربار رفتم با کلی هزینه و رفت و برگشت و تلف شدن وقتم تو شهر غریب بهم میگف ورمت بخوابه خوب میشه فرمش 

وقتی ورم خوابید دیدم استخوان بینیم از پیشش تیکه تیکه سده و هر تیکه حس میشه انقدر غضروف برداشته از بینیم که فرم چشمام بهم ریخته و دماغ گوشتی مو سربالا کرده با اینکه پره هاش تپله ینی انقد آدم بی هنر باشه از دهه هفتاد داره دماغ عمل میکنه و تا الان یاد نگرفته هر دماغی رو چطور دربیاره چه فرمی عمل کنه و مراقب سلامت مراجعه کننده هم باشه 

انقد امید داد بهم گف همه چیو بسپار بخودم خیلی خوشکل میشی انقد چشمات خوشکلت بهت قول میدم خیلی خوب بشی 

ولی الان نه تنها دماغم خوشکل نشده بلکه فرم چشمای خوشکلمم بهم ریخته و بدون آرایش خیلی زشتم 

خدایاشکرت❤️✨

رفتم پیش ی دکتر از استان خودمون عکس گرف و گف دماغت داغون شده انقد غضروف برداشته از روش وقتی دست کشید به دماغم گف وای من این چرا همچینه 

بهم گف باید غضروف بردارم از جای دیگ بدنت و پیوند بدم تا خوب شه بینیت 

ولی هزینه نداشتم برم ترمیمی دعا کن این تابستون پول گیرم بیاد بتونم درس کنم قیافه مو تو این سن کل اعتماد. بنفسمو از دست دادم

خدایاشکرت❤️✨
بعد اینکه دکترت عکسو دید نگفت هماتوم هست؟نگفت خطرناکه؟؟؟

هماتوم ندارم 

اما سی تی گرفتم دکتر گف ببین ی سوراخ دماغت کامل کیپه 

وقتی سرما میخورم یا گریه میکنم باید از دهن نفس بکشم 

خدایاشکرت❤️✨
من نمیدونم با چ وجدانی اینا زندگی میکنن  کلیم تبلیغشو کردن من از شهرستان پاشدم رفتم مشهد بهم ک ...

ای خدا 😢چی بگم خواهر نمیدونم از شانسه چیه این همه ادم عمل کردن به این قشنگیو بی مشکل..نگو دلم خونه از شب نخوابیدم چقدر حالم بده میفهممت میدونم چه حسی داری .فقط خداروشکر مشکل عمیقتری نداری من میترسم با این ورمی که میکنم  و از نت خوندم فقط خدا رحم کنه مشکلی برای تیغه بینیمون بووجود نیاد که خدای نکرده سلولش نمیره

رفتم پیش ی دکتر از استان خودمون عکس گرف و گف دماغت داغون شده انقد غضروف برداشته از روش وقتی دست کشید ...

از خدا میخوام خودش کمکت کنه یه پول خوب گیرت بیاد ببری خوبش کنی و راضی باشی..

ای خدا 😢چی بگم خواهر نمیدونم از شانسه چیه این همه ادم عمل کردن به این قشنگیو بی مشکل..نگو دلم خونه ...

ان شاءالله درست شه 

آره والله یه زشتایی رفتن عمل کردن و از لولو تبدیل به هلو شدن 

بعد من همون چهره سابقمم گند خورد توش حیلی ذوق داشتم عمل کنم خوشکل شم اما تا دوسال ورم بینیم ادامه داشت وقتی خوابید حالم از زندگیم بهم خورد

با کلی التماس راضی کردم عمل کنم 

اینم تهش 

الهی دکترم خیر نبینه 

الانم اگ برم پیشش باید درس کنه مشکلمو ولی میترسم این بار بدتر گند بزنه 

خدایاشکرت❤️✨
ان شاءالله درست شه  آره والله یه زشتایی رفتن عمل کردن و از لولو تبدیل به هلو شدن  بعد من ...

دقیقا منم میترسم برم پیشش...اگه اینا چیزی حالیشون میشد که همون اول گند نمیزدن..