2777
2789
عنوان

کیا بعد عمل بینی داخل بینیشون ورم قرمز رنگ داره و راه تنفس باریک شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 20 پست
دقیقا منم میترسم برم پیشش...اگه اینا چیزی حالیشون میشد که همون اول گند نمیزدن..

باز فکن تو کشوری که معروفه به حرفه ای ترین جراحی ها رکب خوردیم شانسو😂💔

امروز برو پیشش ببین چی میگه اگه دیدی کار پر ریسکی میخواد انجام بده ی دکتر خوب پیدا کن باز بهش اعتماد نکن 

خدایاشکرت❤️✨
باز فکن تو کشوری که معروفه به حرفه ای ترین جراحی ها رکب خوردیم شانسو😂💔 امروز برو پیشش ببین چی میگ ...

نگو خدا میدونه الان چقدر استرس دارم..اخه منم ۶۰۰کیلومتر ازش فاصله دارم مثل تو رفتم شهر غریب با کلی مشکلات..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو خدا میدونه الان چقدر استرس دارم..اخه منم ۶۰۰کیلومتر ازش فاصله دارم مثل تو رفتم شهر غریب با کلی م ...

خیلی اشتباهه دکتر رفتن تو شهر غریب 

اونم با هزینه های الان 

من واسه تنبلی تخمدان ۲۰۰ کیلومتر اونورتر رفتم دکتر

ولی بعدش نه وقتشو داشتم نه هزینه که باز مراجعه کنم

اینستا بهش پیام بده ببین چی میگه

خدایاشکرت❤️✨
خیلی اشتباهه دکتر رفتن تو شهر غریب  اونم با هزینه های الان  من واسه تنبلی تخمدان ۲۰۰ کیل ...

اره گلم الان پیام میدم ولی باز فکر میکنم از سرشون میکنن که چیزی نیست نگران نباشو خوب میشه فلان..ولی منکه حلالش نمیکنم