2777
2789

تاپیک های قبلی رو بخونید متوجه میشید چی میگم

زندگیم سر تا پا گوهه گوه

با یه روانی دارم زندگی میکنم ، جوری هستن که برادرشوهرم که هیچ کاریش نکردم به شوهرم گفته به درک که رفته خودش رفته خودشم برمیگرده

حالا الان شوهرم زنگ زده میگه بیا توافقی تموم کنیم منم گفتم باشه حق و حقوق منو بده تموم کنیم ، داشتیم راجع به همینا صحبت میکردیم بهش گفتم فردا بیا با بابام حرف بزن و قطع کردم

داداشم ۲۰ سالشه با داد و بیداد برگشته میگه زیر سرت بلند شده برای چی میخوای طلاق بگیری ده سال پیش که بچه نداشتی طلاق میگرفتی دخترت دو سال دیگه معتاد میشه من جلو رفیقام آبرو دارم هر کی طلاق گرفته عذرخواهی میکنم ج... ده شده تو محل کارمون زنای مطلقه میان کار میکنن دستمالیشون میکنن....

ادامه داره

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بهش گفتم خفه شو بابا عوض اینکه برای من تصمیم بگیری اول بیا باطن زندگی منو نگاه کن بعد دهنتو باز کن

بعدشم تو از اون داداش های باغیرت نیستی تو این چند روز که اینجام یه کلمه نگفتی آبجی چته مشکلت چیه انشالا حل میشه غصه نخور و.... همش اخم و تخم میکردی مگه من راضیم زندگیم به اینجا بکشه کی حاضره زندگیش خراب بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشسته داره گریه میکنه میگه فردا میخوان بگن خواهر فلانی طلاق گرفته

گفتم خاک تو سر تو که پشت من نیستی فلانی ۴ بار طلاق گرفته انگار نه انگار اونوقت من به اینجا رسیدم تو از الان که هنوز هیچی معلوم نیست عزا گرفتی

گفتم عب نداره فردا من به بابا میگم من میخوام برگردم دست از پا درازتر برمیگردم خونم ولی فردا بهت گفتن خواهرت خودکشی کرده نگو چرا اینجوری شدها تو میمونی با عذاب وجدان

گفتم دیگه خواهری به اسم من نداری برو به درک ازت متنفرم هیچوقت به اندازه امروز نشناخته بودمت

تو هم سختی کشیدی ، داداشت هم حق داره ...

ولی خودت ببین اونقدر ارزش داره که دخترت پدر یا مادر نداشته باشه؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خب ی بچه س ک الان بیشتر درگیر احساسات و غرور الکیشه تا منطقش 

فک میکنه طلاق چیز بدیه و همه باانگشت نشونتون میدن حق داری ناراحت بشی ولی اون کسیه که هنوز فرق درستو غلطو نمیدونه بخاطر همین نمیتونه درست برخورد کنه قضیه طلاقم غم کوچیکی نیست همه رو درگیر میکنه اونم ناراحته احتمالا 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

دهن داداشت جر بده ها قشنگگگگگگ

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^