2777
2789

[ ] چایی قوری

[ ] بساط صبحانه 

[ ] نون بیرون بزارم

[ ] ناهار

[ ] شام پیراشکی یا خمیر

[ ] جمع کردن ظرغا

[ ] تماس با تعمیر کار 

[ ] شستن ظرفا

[ ] جمع کردن لباسا 

[ ] جمع کردن اسباب بازی 

[ ] جمع کردن اتاق

[ ] بازی با بچها

[ ] تمیز کردن هود 

[ ] جارو برقی 

[ ] ریختن جوهر نمک تو دسشویی 

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح بیدار میشم 

نماز، 

صبحانه درست می کنم

اهل خانه را بیدار می کنم، 

صبحانه می خوریم 

مذارم نهار بپزه 

بچه هارا می برم مدرسه 

تا 12 می خوابم یا فیلم میبینم چون با بچه ها نمی شه

بعد می رم دنبال بچه ها و نهار نی خوریم اونا می خوابن

تو این فاصله تمیز کاری می کنم یا به خواهرام رنگ می زنم

ساعت 21 هم دوباره تلویزیون را روشن می کنم و باهم شام می خوریم 

تا 24 هم بیداریم، با بچه ها درس کار می کنم، تخمه می خوریم 

1 می خوابم 

خدا امید شجاعانه... نه بهانه ترسو ها.! 🍂 💜 😌 

صبحانه شستن ظرف پختن ناهار شستن ظرف جمع اوری وسایل و گردگیری و تمیز کردن در و دیوار و کلید پریز 

شستن حمام دستشویی و جارو

ناهار و شستن ظرف

میرم حیاط تمیز میکنم و ب خودم میرسم و شام میدرستم

.......

نه بیدار میشم میرم نون سنگک میگیرم به بچه هام صبحانه میدم بعد نهار میذارم بعد از اون خونرو جارو میزنم دستمال میکشم حموم دستشویی رو میشورم آخرشم بالکنو تمیز میکنم نهار میخوریم ظرفارو میشورم شام میذارم بعد از ظهرم میریم بیرون تا غروب 

🦋

[ ] چایی قوری [ ] بساط صبحانه  [ ] نون بیرون بزارم [ ] ناهار [ ] شام پیراشکی یا خمیر ...

شما هرروز لیست مینویسید؟؟ خوشبحالتون. چجوری میتونید بانظم باشید. هر روز برنامه داشته باشید

شما هرروز لیست مینویسید؟؟ خوشبحالتون. چجوری میتونید بانظم باشید. هر روز برنامه داشته باشید

اره عزیزم چندساله مینویسم قبلا تو دفتر

الان چون بچه کوچیک دارم خسته ام تو گوشی مینویسم پین میکنم رو صفحه گوشیم. 

عادت کردم

تازه الان جزئیات ننوشتم باریز حزئیات مینویسم چون یادم میره. 

اینجوری مغزم بهتر به کاراش میرسه😅

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
صبح بیدار میشم  نماز،  صبحانه درست می کنم اهل خانه را بیدار می کنم،  صبحانه می خو ...

مممنونم عزیزم 

ببخشید چیکار میکنی بچه ها ظهر می‌خوابندخیلی دلم میخواد بخوابند حتی شب هم دیر میخوابن  از بس نمیخوابن کلافه هستم الان بزور خوابیدن 

مممنونم عزیزم  ببخشید چیکار میکنی بچه ها ظهر می‌خوابندخیلی دلم میخواد بخوابند حتی شب هم دیر می ...

باهاشون منطقی صحبت کن 

بگو حق ندارن شب زودتر از 12 بخوابن...مثلا قبل شام یا بلافاصله بعدش 

بچه ها انقدری که تو مدرسه بازی می کنن اصلا نمی شه نخوابن 

شما هم تو اوقات فراغتتون با بچه ها بازی کنید 

خدا امید شجاعانه... نه بهانه ترسو ها.! 🍂 💜 😌 
اخ نگو منم نابودم از کم خوابی بچهام

اصلا نمیدونم چیکار کنم کجا تمیز کنم به چی برسم تا میام کار کنم بچه ها دخالت می‌کنند منم میخوام کار کنم مثلا چی ظرف بشورم همه جا آب بریزند و خودشون رو خیس کنند  که آدم منصرف میشه چون کارت دو برابر میشه 

میگم شب که خوابند کار کنم که دیگه وقتی می‌خوابند خودمم از خستگی نا ندارم 

اصلا نمیدونم چیکار کنم کجا تمیز کنم به چی برسم تا میام کار کنم بچه ها دخالت می‌کنند منم میخوام کار ک ...

چند سالشونه!؟ 

کااااااملا میفهممت 

فعلا با همسر توافق کنید درحد ابتدایی کار کن که تن خودت نابود نشه. منم یه پسر سه ساله شیطون و یه دختر شش ماهه دارم هردو کم خواب... هلاکم... 

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡