2777
2789
عنوان

🫣🤯🤯🤯فکر نمیکردم

154 بازدید | 16 پست

خودمم اینطوری بشم ها که ازتون اینطوری سوال و نظری بخوام 🤒🤦🏾‍♀️

کسی ک قبلا ت زندگیتون بوده شما تمومش کردین طرفتون استوری بزار یه آهنگی که ب اسم شما مربوط میشه رو پلی کنه چ برداشتی میکنید ازش🤐🤒🏃🏽‍♀️🤾🏽‍♀️⛹🏾‍♀️

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛

حوصلش سررفته 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

نفر بعدی هم اسم توعه😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ برداشتی 

تموم شده حتما یه دلیل محکم داشتم که تموم کردم

دیگه حالا هی استوری بزاره به وقتش باید کاری میکرد نکرد یه وقتای دیگه دیره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

هیچی میخواد ذهن تورو درگیر کنه بعد بیاد گند بزنه به اعصابت والا میخواست چرا رفت پس

من از زندگیم پاکیدمش که کاملا راضیم از تصمیمم

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛
هیچ برداشتی  تموم شده حتما یه دلیل محکم داشتم که تموم کردم  دیگه حالا هی استوری بزاره به ...

آدم نمیشه متاسفانه کمتر آدمی شاید بهشون تلنگر بخوره که عوض بشه ذاتشون 

آدم نمیشه متاسفانه کمتر آدمی شاید بهشون تلنگر بخوره که عوض بشه ذاتشون 

خب نشه فدای سرم من که مسئول ادم کردن بقیه نیستم 

خدا به پیامبر هم گفته تو فقط بشارت دهنده و بیم دهنده ای و مسئول نیستی 

بعد ما کجای کاریم 

بهترین درس و تنبیه واسه همچین ادمی اینه که خودتو ازشون بگیری 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀