2777
2789
عنوان

چطوری آدم خوبی باشم؟

956 بازدید | 22 پست

همش دارم وقتم رو تلف میکنم،زندگیمو به بطالت میگذرونم

تازه خیلی هم بد اخلاق و رو اعصابم

غیبتم زیاد میکنم

آدم بی خود و مزخرفی ام .و به نظرم اگر تمام گناهانم هم بخشیده بشه،همین گناه اتلاف وقت بخشیده نمیشه

فک کن خدا به من فرصت زندگی داده،با کلی فرصت خوب،اما من دارم نابودش میکنم.پوچ میکنم.زندگیمو هدر میدم(علاوه بر خیلی اسراف های دیگه)

در حق خودم ظلم میکنم

چی کار کنم خوب بشم؟آدم بشم؟

یه راهکاری که جواب بده لطفا.که من آدم خوبی بشم.

دلم نمی‌خواد بعد از مرگ بگم خاک تو سرت با این زندگی نکردنت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر تاپیکت سراسر انرژی منفی داشت

یکم عزت نفس داشته باش دختر

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
اومدم راهنمایی بگیرم که خوب بشم که انرژی منفی نداشته باشم

خب گفتم عزیزم بهت

اولین شرط عزت نفس داشتنه

گناه و اینجور داستانا رو بریز دور

همین که توی این دور زمونه آدم بد و گرگی نباشی خودش یه دنیا خوبیه

سعی کن واسه خودت خوبی باشی.برای دیگران همینکه بد نباشی کافیه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

عزیزم همین که قبول کردی شخصیتتو یعنی اولین مرحله 

مرحله بعدی نماز و روزته که اگه نمازت درست نشه نمیتونی با خدا انس بگیری پس نمازاتو سر وقت بخون

مرحله سوم چله گرفتنه این چله یعنی اینکه قرار میزاری تا چهل روز متوالی دو تا کار بد رو انجام ندی و دو تا کار خوب رو انجام بدی مثلا تا چهل روز غیبت نکنی به جاش آیت الکرسی بخونی و اگر تو چلهت یه روز غیبت کردی برا خودتت مجازات در نظر بگیر که مثلا ده تومن صدقه دادن باشه یا چند دور ذکر گفتن(این ها مثال بود شما خودتت در توان و میزان خودتت چله بگیر)

مرحله بعدی شکر گذاریه یعنی سر سجاده بعد از نماز یا تو یه دفتر از تمام چیزایی که داری از خدا تشکر کن مثلا اگه خونت مستاجریه بگو خدایا شکرت که میتونم پول اجاره خونه رو تامین کنم و....‌

ایشالله جواب میده و تایپک بعدیت خوشحالیت باشه

چطوری کار کنم براش

اول از همه شناختت رو ازش بالا ببر

مردم دیگه رو باهاش آشنا کن

به اسم خودش براش نذر کن

دعا و صلوات براش

نماز اول وقت

زیارت و دعای هایی که منسوب بهش هست رو بخون، مثلا عصر جمعه زیارت آل یاسین، صبح جمعه دعای ندبه و بعد نمازت براش دعا کن

برای سلامتیش هرچند هم کم صدقه بده

دعای سلامتی و فرج بخون براش

وقتی این کارهارو براش بکنی یعنی دائما به فکرشی و اینو بدون همزمان با تو اونم که قطب عالم امکان هستی و برترین و محبوب ترین موجود خلق شده خدا هست هم داره بهت فکر میکنه و احساس دوستی و محبت داره بهت

به عقیده من همین برای خوشبختی و آدم حسابی بودن کافیه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی