2777
2789
عنوان

بابام واسه همیشه ولمون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم میدونه شماها میبازین خودتونو برا همین اینکارو‌کرد اژ طرف یه تجربه دیده دارم میگم فققققط میخوا ...

مامانم حرصمو در میاره 

اگه برگرده مامانم باز قبولش میکنه باز همون اش میشه و همون کاسه 

مامانم حرصمو در میاره  اگه برگرده مامانم باز قبولش میکنه باز همون اش میشه و همون کاسه

خب ن قبول ک قبولش کنین

ولی الان ک رفته اصصصلا واکنش ندین وگرنه دیگه ولتون نمیکنه همش قهر میکنه و ب مرور سلیطه میشه

اینو ب مامانت بگو

ولی اگه برگشت محلش ندین و واکنش بدی هم ندین

میخوام دیگه برنگرده

خوندم برات عزیزم یاد زنداداشم افتادم 

پدر مادرش اختلاف داشتن 

داداشم یبار کوبونده تو صورتش که اره مثلا پدر مادرت اینطورین 

اونم پاشو کرد تو ی کفش تو تا آخر عمر بهم میگی 

و طلاق گرفت اون شد که دیگه رفت و برنگشت بعدش فهمیدیم کلا دوست پسر اینا داشته 

حالا میخام بهت بگم خود خوری نکن که تقصیر تو بوده 

آروم بگیر با مامانت فکر حسابی کنید 

خونه از خودتون ،؟؟!

خدایا همیشه دستم گرفتی این دفعه هم دستم بگیر ❤️🥰

رفته پیش همون خانمه که تاپیک های قبلی گفتی. مامانت مهریه اگه داره بذاره اجرا و حق و حقوق خودش و شماها رو ازش بگیره مگه شهر هرته مثل دختر بچه ها قهر کنه و بذاره بره؟ یا مشکل روانی داره یا رفته پیش دوست دخترش

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

ب بابات پیام بده بگو‌ما همچین پدر بی مسولیتی نمیخوایم دیگه برنگرد بدون تو راحتتریم ببین چجوری ب ترس ...

مامانم گردنمو میزنه 

این همه بلا سرش اورده بازم طرفدار بابامه

ومنی که شوهرم تو عقد بهم خیانت کرد الان زیر یه سقف دارم زندگی میکنیم و همه هم اصرار دارن که وقتشه بچه دار شو و منی که سر در گمن و نگرانم کاش با این تاپیک انقدر عریان با حقیقت اشنا نمیشدم

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .
مامانم گردنمو میزنه  این همه بلا سرش اورده بازم طرفدار بابامه

پس لایق همچین مرد خیانت کاریه

اون الان داره بغل زن دومش عشق بازی میکنه

برو‌بگیر‌بخواب خودتو برا این دوتا ادم نادون اذیت نکن