یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
خونه مادرم دو هفته یکبار میرم و سه روز میمونم ، مامانم خودش زن تمیزیه ، گاهی گاز را پاک میکنم و جارو میزنم و ظرف میشورم و موقعی که میخوام خداحافظی کنم و بیام کل خونه را مرتب میکنم
خونه بابام ماهی یکبار ،دو ماهی یکبار میرم ، یک وعده غذا میخورم و میام ، نهایت فقط ظرفا را بشورم
راست میگی یعنی خوششون نمیاد زود زود بچه هامون و نوه هاشون رو ببینم راستش یک و نیم ماهه نرفتم ...
خب حتماکه نباید بگن گاهی خودت سرزده برو
منم یه ربع بیست دقیقه فاصله داریم
مادرم آخر هفته ها اصرار می کنه که با دخترت بیا ولی من خونه خودم راحت ترم
رفتنی خواه ناخواه با حرفاش ناراحتم می کنه منم سعی می کنم نهایتا یک هفته در میون برم
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃