2777
2789

چند ساعت میمونید

تو کارهای مادرتون کمک می کنید مخصوصا اگه توی خونه خواهر برادری نداشته باشید 

اصلا خونه پدرتون راحت هستید یا مثل مهمون می رید و می آیید 

نزدیک یا دور هستید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال یک بار 

یا سالی یکبار 

بله خیلی راحتم اونجا 

اره کمک که نه اونجا هم خونه خودمه دیگه مثل همیشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من خونه پدر و مادرم جداست 

خونه مادرم دو هفته یکبار میرم و سه روز میمونم ، مامانم خودش زن تمیزیه ، گاهی گاز را پاک میکنم و جارو میزنم و ظرف میشورم و موقعی که می‌خوام خداحافظی کنم و بیام کل خونه را مرتب میکنم 

خونه بابام ماهی یکبار ،دو ماهی یکبار میرم ، یک وعده غذا میخورم و میام ، نهایت فقط ظرفا را بشورم 

به عنوان یه مجرد. توروخدا کم برین هرروز زیاده  😩

راست میگی یعنی خوششون نمیاد زود زود بچه هامون و نوه هاشون رو ببینم 

راستش یک و نیم ماهه نرفتم ده دقیقه را ه هست اصلا نمی گن بیا بااینکه کلا آروم و بی ازاریم 

برای همین هر شب گریه می کنم   

راست میگی یعنی خوششون نمیاد زود زود بچه هامون و نوه هاشون رو ببینم  راستش یک و نیم ماهه نرفتم ...

نه 

مامانم اینا چیزی نمیگن 

اما من مبتلا به وسواسم. خواهرم هرروز میخواد با بچه ها اینجا باشه 

بعد هربار رفتن از خونمون  تمام خونه رو باید پاک کنم و گرنه نمیتونم زندگی کنم 

شما زیاد نمیری شما رو منظورم نبود 

راست میگی یعنی خوششون نمیاد زود زود بچه هامون و نوه هاشون رو ببینم  راستش یک و نیم ماهه نرفتم ...

خب حتماکه نباید بگن گاهی خودت سرزده برو

منم یه ربع بیست دقیقه فاصله داریم

مادرم آخر هفته ها اصرار می کنه که با دخترت بیا ولی من خونه خودم راحت ترم

رفتنی خواه ناخواه با حرفاش ناراحتم می کنه منم سعی می کنم نهایتا یک هفته در میون برم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃