2777
2789
عنوان

مامانم میخواد بخاطر من از بابام طلاق بگیره...💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3033 بازدید | 105 پست
حالا مامانم میگه من به بابات تهمت زدم  دلم دیگه باهاش صاف نمیشه  میخوام طلاق بگیرم ب ...

بنظر من که یه چیری بوده که مامانت مشکوک شده زنا خیلی تو این چیزا قوی هست حسشون پس بخاطرتونبوده مطمئن باش شاید به شما اینو گفته که دیدتون نسبت به باباتون عوض نشه بعد اگه اون اقا شما رو بخاد این چیزا براش مهم نیس خواستگاریم میاد فقط مامانت این وسط زجرمیکشه اگه با بابات بمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز تو مقصر نیستی 

مامان و بابات درست مدیریت نکردن که بعد از جدا شدن ضربه نزنن به تو 

با مامانت حرف بزن بگو من دوست دارم باهم زندگی کنیم و شاد باشیم 

خواهر و برادر ت اگه بزرگترن بگو اونا پا در میونی کنن 

ولی اگه بابات بعد از اصرار زیاد تمایلی نشون نداد دیگه پاپیچ نشو بدون که فقط بهونشه

چه مظلوم نمایی هم میکنه بابات

دوتاشونم نمیخوام همو دیگه 

مامانم خیلی تلاش کرد زندگیشو حفظ کنه ولی نمیشه دیگه 

فقط این وسط زندگی من نابود میشه🙂

به مامانم گفتم قصد طلاق داشتید بچه نمیوردید گفن به ما چه مگه ما میدونستیم اینطوری میشه

دوتاشونم نمیخوام همو دیگه  مامانم خیلی تلاش کرد زندگیشو حفظ کنه ولی نمیشه دیگه  فقط این ...

نگران نباش اینا دوباره آشتی میکنن

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

عزیز تو مقصر نیستی  مامان و بابات درست مدیریت نکردن که بعد از جدا شدن ضربه نزنن به تو  ب ...

نمیخوان همو دیگه 

مامانم میگه از من می‌ترسه از آینده ی من 

انتخاب گذاشت به عهده ی من جالبه نه؟من بگم مامان طلاق بگیر یا نگیر

من هیچ دخالتی نمیخوام کنم هر تصمیمی میگیرن خودشون بگیرن

حالا مامانم میگه من به بابات تهمت زدم  دلم دیگه باهاش صاف نمیشه  میخوام طلاق بگیرم ب ...

چ ربطی ب تو داره عزیزم ...بابات میخاد جدا شه خوب  بهتر .. کسی ام از مشکل کسی شاد میشه واسه خودش پیش بیاد ... در ضمن ۲۰ سالگی اصن سن مناسبی برا ازدواج نیس هم برید با مامانت اینا زندگی جدیدی بدون اینکه مامانت آسیب ببینه شروع کنید

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

نمیخوان همو دیگه  مامانم میگه از من می‌ترسه از آینده ی من  انتخاب گذاشت به عهده ی من جال ...

به نظرم اینا که یه مدت بخشیدن همو

یه مدت هم طلاق عاطفی باشن یه چند سال شماها سر و سامون بگیرین بعد از هم طلاق بگیرن.

واین نیز بگذرد....

نمیخوان همو دیگه  مامانم میگه از من می‌ترسه از آینده ی من  انتخاب گذاشت به عهده ی من جال ...

آره جالبه 

ولی مادر اول به فکر بچشه بگو

ببین اگه واقعا همو نمیخوان باعث میشه طلاق عاطفی بگیرن و سوری جلوی بقیه زن و شوهر باشن 

هم پدرت و هم مادرت آسیب میبینن

با جدا شدن حداقل میتونن دوباره ازدواج کنن

اگه حدا شن من پیش هیچکدومشون نمیمونم میرم خوابگاهی جایی

مامانت و تنها نزار بی معرفت

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹