2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد من

226 بازدید | 8 پست

آیا از نظر شما این مورد مناسبه؟ 

شغل فارکس

قبلا ازدواج نداشته

خونه و ماشین داره

درآمد معقولی داره

خانواده آبرومندی داره

تفریحش ورزش تو پارک

آرومه و سر هیچ چیز پرخاش نمیکنه

با حوصله اس

میشه باهاش صحبت کرد

اما

دوست دختر زیاد داشته

شبا تا صب بیداره و تا لنگ ظهر خوابه

بعضی شبا تا صب گیم نت میره

رفتارهای خساست گونه ای داره. اما از هر چیزی گرون ترینش رو میخره و میگه من خسیس نیستم پول تو دستم نبوده این چند وقت. 

این سبک زندگی برای منی که همیشه از چشم من مردا سرکار میرفتن عجیبه و اون میگه من با یکساعت کار درامد چندتا کارمند رو دارم... خیلی شک دارم و دو دل هستم 

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
بیشتر آشنا شو دختر باز بوده؟؟؟

آره زیاد میگه دیگه خسته شدم میخوام ثبات داشته باشم تو سه ما گذشته چیزی ازش ندیدم رمز گوشیش دستم بوده تایم زیادی با هم گذروندیم

این نتیجه چند ماه آشناییه و من هنوز دو دلم

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره زیاد میگه دیگه خسته شدم میخوام ثبات داشته باشم تو سه ما گذشته چیزی ازش ندیدم رمز گوشیش دستم بوده ...

بازم برو جلو

فقط عقد نکن

اگرم مشکلی پیش اومد راحت ازش جدا بشی

بهش نگو اهل دوستی هستی

دوستی تو ادامه بده تا از ازدواج باهاش مطمعن بشی

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم
آره زیاد میگه دیگه خسته شدم میخوام ثبات داشته باشم تو سه ما گذشته چیزی ازش ندیدم رمز گوشیش دستم بوده ...

اگر مورد دیگه ام بود

باهاش آشنا شو

تو فعلا به کسی تعهد نداری

هر کدوم بهتر بودن رو انتخاب کن

بازم برو جلو فقط عقد نکن اگرم مشکلی پیش اومد راحت ازش جدا بشی بهش نگو اهل دوستی هستی دوستی تو اد ...

اینکه شب تا صبح بیداره روزا خوابه گیم نت میره دلیلای منطقی هستن ولی خوب منم تو خونه یکساعت کار داشتم دلم میخواست تفریح کنم 

اینکه شب تا صبح بیداره روزا خوابه گیم نت میره دلیلای منطقی هستن ولی خوب منم تو خونه یکساعت کار داشتم ...

چرا این ازدواج اینهمه سخت شده

چند سالتونه؟