یه بار زن عموم یه خونه ویلایی خریده بود. من گفتم رو کمکم حساب کن بی انصاف گفت ظرفهامو بشور. کل ظرف وظروفشو با دختر عمه جوگیرم شستیم و تو حیاط پهن کردیم نصف حیاط پر شده بود.😐
وقتی ارزشها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وای خدا وقتی کسی ناراحت باشه و عصبی،اصن برام فرق نمیکنه دختر باشه یا پسر قربون صدقش میرم😐وقتی که حالش خوب میشه و جو بینمون درست میشه میفهمم چه شکری خوردم،اخه چرا وقتی پسرخالم حالش خوب نیس باید بگم قربونت برم من،خدا نکنه دور از جونم البته😆 ولی خب بعدش حرصم در میاد🥴
کاربر zxm23 هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿 هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌، و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
وقتی واسه محبتم حساب کتاب نمیکنم و بیخود به هرکس مهربونی میکنم ، قشنگ طرف بعدش میزاره تو کاسم
نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو میزنن سخت نگیرید. گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile# ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار! که من به پیری برسم
موهامو تا گوشم کوتاه کردم پشیمون شدم جوگیر بشم خیلی حرف میزنم و این خیلی بده
وای برای قسمت دوم حرفت، منم متاسفانه همینطورم. جوگیر که میشم توی محفل زنونه، از همه چی میگم و یه وقتایی غیبت هم میکنم که درست نیست. تازه بعضی وقتا همین بدگویی رو به گوش طرف هم رسوندن..
خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
خب اون نفهمید منظورت قرض بود تو این زمونه دل شیر میخواد از نظر مالی بگی رو من حساب کن چون صد در صدددد روت حساب میکنن من جوگیر شدم سند یه خونه زدم به نام برادرم پشیمون شدم گفتم پس بده نداد گفت برو شکایت کن دیگه بیخبال شدم البته اینو بگو من پشیمون شدم قبل سند خدایی ولی خواهر ابلهم نشست زیر پام و با گریه منو برد پای معامله
دیگه یاد گرفتم با هر کی چطور برخورد کنم ، ولی گاهی تو خلوت خودم میگم من از کی اینقدر بد شدم ، چقدر خوبیام حیف شدن
نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو میزنن سخت نگیرید. گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile# ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار! که من به پیری برسم
خب اون نفهمید منظورت قرض بود تو این زمونه دل شیر میخواد از نظر مالی بگی رو من حساب کن چون صد در صددد ...
چرا سند خونه به نامش زدی؟ روی چه حسابی؟
برای قضیه پول خودم بعدها بهش چندین بار گفتم، دیگه جواب هامو نمیداد. یه بار که واقعاً پول لازم بودم از ناراحتی با لحن تندی باهاش حرف زدم ، بعدش بلاکم کرد از همه جا.
خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹