2777
2789
عنوان

شوهرم ازدواج کردههه😭💔

587 بازدید | 18 پست

یه معلم داشتم سه سال راهنمایی 

هر روز بلا استثنا منو بغل میکرد بوس میکرد 

من انتظامات بودم همیشه تو راهرو این تا منو بغل نمیکرد نمی‌رفت تو کلاس خدا شاهده 

اینقدر رابطمون باهم خوب بود 

همیشه میرفتیم بیرون سینما کافه بازار ووو 

من و دوسه تا از دوستام با این خانم ..ایشون هم یه پسر داشتن بچه ها میگفتن تورو عروسش میدونه وگرنه این همه محبت برای چی😅منو عروس خانم فلانی صدا میزدن😂

گذشت و من رفتم دبیرستان و دیگه رابطمون مثل قبل نبود امروز بعد از ۳ ۴ سال دیدمش😍🥺

فهمیدم پسرش عروسی کرده و نوه داره چقددددد خوشحال شدم😍😍

اومدم برا دوستام تعریف کردم کلی به افکار وتخیلات بچگیمون خندیدیم😄

خب بگو شوهر تخیلی

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی حیف شد

شوخی کردم

خوشبخت باشن 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

ای بابا داشتم خودمو برای یه داستان جنجالی و متاثر کننده آماده میکردم   

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
ای بابا داشتم خودمو برای یه داستان جنجالی و متاثر کننده آماده میکردم    

😂😂

حالا چیکار کنم؟؟🥺😂یکم دیگه کشش بدم؟؟

وای من دارم میمیرم ..مادرشوهر عفریته برای شوهرم زن گرفت 

منو تو زیرزمین نگه می‌دارن 

شماره پلیس چنده😂

😂😂 حالا چیکار کنم؟؟🥺😂یکم دیگه کشش بدم؟؟ وای من دارم میمیرم ..مادرشوهر عفریته برای شوهرم زن گرف ...

اول به هلال احمر زنگ بزن   

تاپیکتو خوندم یاد راهنمایی خودم افتادم. یه معلم داشتیم مرتب بهم میگفت شماره مادرتو بده برای کار خیر می‌خوام. آخرم خودش از پرونده‌م درآورده بود زنگ میزد ولی مامانم چون ناشناس بود جواب نمیداد منم هیچی نمیگفتم   

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
اول به هلال احمر زنگ بزن     تاپیکتو خوندم یاد راهنمایی خودم افتادم. یه معلم داشتیم مرتب ...

خواهرشوهر سلیطه ام گوشیمو ازم گرفته چطوری زنگ بزنم؟

😅😂

چه معلم باحالی😂حالا میدادی چه اشکالی داشت مگه در آخر جواب منفی میدادی😁البته باید نمراتت عالی می‌بود یه وقت سر لج و لجبازی نمره اتو کم نمیداد😅

چه فرقی میکنه دیگه ندارمش😭😂

خب ما ترسیدیم فک کردیم زن دوم گرفتهههه 😱😱

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
خواهرشوهر سلیطه ام گوشیمو ازم گرفته چطوری زنگ بزنم؟ 😅😂 چه معلم باحالی😂حالا میدادی چه اشکالی داش ...

ای بابا پس کی داره با من چت می‌کنه؟ نکنه دارم با خواهرشوهرت حرف میزنم 😱😂

اگه داده بودم تا شوهرم نمیداد ول کن نبود 😂 از اون بابت خیالم راحت بود همیشه نمره کامل میگرفتم دانش‌آموز زرنگش بودم برای همینم خیلی دوستم داشت 😆