اونایی که تو این بازی بزن سکه بگیر ک نمیتونم اسمشو بگم عضون😭
چه غلطی کردم از روی فوضولی رفتم توش حالا چیکار کنم
سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچها انگار موقع وارد شدن دسترسی کامل به اطلاعاتو میخاد و ما میدیم😭
سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.
وقتی شماره حسابی ندادی از کجا میخوان خالی بکنن از رو ابرا
اونهمه متن اینگلیسی و دسترسی موقع وارد شدن نیخاد که اکثرا وونارو نمیخونن و رد میشن
چه علطی کردم