2777
2789
عنوان

انگاری طلسم شدم

166 بازدید | 15 پست

شرایطم پیچیده 

شغل خودمو دارم دبیرم ۳۶ سالمه 

تو شناسنامه متاهلم 

چون اون یارو سه ساله رفته یه کشور دیگه 

اصلا دیگه بهش هیچ وابستگی ندارم 

خانواده م هم به زور راضی کردم جدا شم. 

ولی مرتب خودخوری میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نبودین با هم؟ اگه رسمی بودی می‌تونستی تا ۶ سال مرخصی بدون حقوق بگیری

از اول دوسش ندارشتم همخونه بودیم تا زن و شوهر موقع رفتن تازه استخدام شده بودم رسمی بودم از اول ولی خب نه شرایطش داشتم نه دوست داشتم باهاش برم

اخه چرا انقدر راحت رفت؟ مهریتو بگیر حتما چقدر بود مهریت؟

مهریه دارم ولی اون چیزی نداره 

بعد هم من اینقدر ساده م فکر میکنم حتی اگه وسایل خونه را به جای مهریه بردارم بهش ظلم کردم

خب اینجا بیکار بود

از اول دوسش ندارشتم همخونه بودیم تا زن و شوهر موقع رفتن تازه استخدام شده بودم رسمی بودم از اول ولی خ ...

کاش همون موقع که متوجه شدین با هم نمیسازن همون اوایل جدا می‌شدی این همه کشش نمیدادین

می‌دونی همه فکر میکردم متاهلی دیگه،شتیدم الانم همین تصور رو داشته باشن،اما اگه از همون اول همه متوجه میشدن کامل جدا شدی،سنت هم کمتر بود صد در صد مردای خوب برات بود