2777
2789

شایدبراتون عجیب باشه نوزادمن ۳ ماهشه خیلی بدقلق و بغلی وهمش گریه میکنه ومن مقصرنیستم ووقتی شروع به گریه میکنه دیگه اصلا اروم نمیشه شاید ۱ ساعت گریه کنه ازهمون اول که دنیااومد اینجوری بود نفخ و کولیک داشت الان بهتر شده وباز گریه میکنه میگه باید بغلم کنی راه بری تا اروم بشه .شوهرم تا میبینه گریه میکنه و اروم نمیشه منم هول میکنم به من حمله میکنه یبار بالگد زد تو رونم یبار بامشت زد تو کمرم یبار محکم هولم داد منم بچه دو انداختم رو سرش و اومدم تو اتاق خودش ارومش کرد ۲ ساعت .به نظر شما چرااینجوری میکنه ؟برای بچه اولم اینجوری نبود

ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم   دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم.  عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این روانی چیه باش ازدواج کردی

بعدازازدواج فهمیدم روانیه

ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم   دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم.  عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار  

برای بچه یه برنامه ای هست که صدای سشوار و وسایل و لالایی ایناداره بریز دور ازش بذار آرومش می‌کنه دوس دارن همسرتون شاید افسردگی بعد زایمان گرفته

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
وااااا  شوهرت مشکل داره انگار ،یعنی چی این رفتارا  جلوش وایسا

بهش میگم این دفعه اینجوری کنی میزارمش رو سرت میرم قهر فوری میترسه میاد منت کشی ولی باز تکرار میکنه

میخواستم ی چیزی بگم ،ترسیدم اسی ناراحت بشه  ولی من .....

ن ناراحت نمیشم

ببخشید ولی مگه با کانگورو ازدواج کردی ک تا اعصبانی میشه مشت و لگد میندازه

ازکانگورو بدتره از این سرخونه میدوه اون سرخونه وقتی عصبانیه اصلا نمیدونی