2777
2789
عنوان

پسرای نی نی سایت

306 بازدید | 44 پست

همه شون مخالف خیانت 

همشون مخالف کتک زدن زن 

همشون مخالف بازی کردن با احساسات دخترا 

همشون مخالف این که تو نی نی سایت درخواست دوستی بدن 

همشون عقیده دارن خانواده مهمه ولی وقتی ازدواج میکنن باید اولویت همسرشون باشه 

عقیده دارن مهریه حق زنه و در حد معقول باید بگیرن

همشون عقیده دارن احترام همسرشون رو باید نگه دارن 

همشون اقا و با شخصیت 

من نمیدونم پس این پسرایی که تو خیابونن کین 

این پسرایی که دخترا تاپیک میزنن خیانت کرد بهم ولم کرد رفت کین 

مردایی که خانما تاپیکشو میزنن خانوادشو به من ترجیح میدن کین 

مردایی که این همه کاربر تاپیک میزنن به نا خیانت کرد ما رو کتک زد کین 

مردایی که با هزار راه مهریه رو میپیچونن کین 

بابا دمتون گرم شما خیلی خفن هستید 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

تازه این پسرای مزاحم تو پی وی همین سایت پس کیان ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حققق

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا اینجا مجازیه کی به کیه چرا حرف هر خری رو باور میکنی حتی الان که من زدم کاربر زن میای با خودت میگی قطعا این کاربر زنه؟اینجا سایت عمومیه چیزی که رواج داره دروغه

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍
تازه این پسرای مزاحم تو پی وی همین سایت پس کیان ؟!

دقیقا یادم رفت بنویسم😂

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
بارش حق از حق ترین تایپک امروز✨

😂🙌