2777
2789
عنوان

پسرای نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 44 پست

این هولایی که درخواست دوستی میدن کیان

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاصله بین حرف زدن و عمل بهش خیلی زیاده، حرف خوب همه بلدن مهم عمل کردن به اوناس

بله دقیقا همین طوره همه هم واسه جلب توجه مثلا طرف تاپیک زده شوهرم کتکم زده بعد پسره اومده تو تاپیکش نوشته واقعا یک مرده چطور دلش میاد دست رو زن بلند کنه زن از گل نازک تره ادم باید بذاره روی سرش خداروشکر کمن که کلا مخالف کتک زدن زن هستم 

ببین واسه من که اهمیتی نداره چی میگن چون کلا تو مجازی چیزی رو باور نمیکنم ولی همینا میشن نمک رو زخمه اون شخصی که تاپیک زده

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
اینا از مریخ فرستاده شدن 

😂👌

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

بله ولی خب قطعا تواین سایت یا استثنا هست مثلا من خودم مردهای متشخص دیدم هم اون بیرون ام اینجا به نظرم وجودداره ولی خب چون بیشتر کاربرها به وجوداقا دراین سایت معترضن نسبت به حرف هاشون یکم گارددارن ولی خب همه شون نه البته

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

منم الان میگم دختر پیغمبرم، تو نه منو دیدی، نه میشناسی، نه میدونی چندسالمه که پشت این کاربری نشستم، نه میدونی واقعا زن هستم یا مرد، نه میدونی تاپیکام واقعی هست یا نه... فضای مجازیه دیگه. آدم باید خودش عاقل باشه و حرف هرکسی و تواین فضا ملاک و معیار قرار نده

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بله ولی خب قطعا تواین سایت یا استثنا هست مثلا من خودم مردهای متشخص دیدم هم اون بیرون ام اینجا به نظر ...

اینجاتعدادانگشت شماری واقعا متشخصن چون خیلیاشون ادای متشخصارودارن درمیارن 

بابا اینجا مجازیه کی به کیه چرا حرف هر خری رو باور میکنی حتی الان که من زدم کاربر زن میای با خودت می ...

من باور نمیکنم و برام اهمین نداره ولی حرفاشون گاهی نمک رو زخمه بعضی کاربر هاست مثلا طرف تاپیک زده شوهرم کتکم زد پسره اومده دو ساعت نطق میکنه وایی چجوری دلش اومد زن از گل نازک تره ادم باید رو چشماش نگهش داره من که خداروشکر دست بزن ندارم و همسر ایندم رو رو چشمام میذارم شاید این جمله در ظاهر ساده و غیرقابل باور باشه ولی برای اون کسی که تاپیک زده و ناراحته نمک روی زخمه 

بخدا از صبح پسر میبینم توی سایت اصلا نمیدونم جای زن و دختره اینجا یا مرد یاپسر ☹️😐

ای بابا دلت میاد همچین ادمای باشهصیتی تو سایت نباشن😂

بله دقیقا همین طوره همه هم واسه جلب توجه مثلا طرف تاپیک زده شوهرم کتکم زده بعد پسره اومده تو تاپیکش ...

به قول قدیمیا شنونده باید عاقل باشه و اونی که تاپیک زده باید این اصل بدونه،و اینکه اقایون خیلی دوس دارن نقش حامی برای خانما دیگران داشته باشن،دیذم که میگما مثلا طرف شوهر خوبی نیس ولی انقدر حامی خوبی برای زنهای دیگس،حالا همون خانم بشه زنش دیگه نگاهشم نمیکنه 

خدایا شکرت
اینجوری میگن مخ بزنند مگرنه یه مشت لاشین

به قول اون کاربر از همشون زیر هجده سالن 

توی این سایت من فقط از تاپیک یک مرد انرژی مثبت گرفتم اونم بابای ملورین بود دیگه هم تاپیک هاشو ندیدم ولی یکبار خوندم خیلی خوشحال شدم همچین پدری داره ملورین