2777
2789
عنوان

پسرای نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 44 پست
من باور نمیکنم و برام اهمین نداره ولی حرفاشون گاهی نمک رو زخمه بعضی کاربر هاست مثلا طرف تاپیک زده شو ...

اینکه قطعا حرفاشون مشخصه دروغه کسی که واقعا همچین ادمیه نمیاد اینجوری حرف بزنه بعد خودشونو مظلوم می کنن مارمولکا که کسی بهشون گیر نده اگه بدونی الان چند تاشون بهم دعوت دوستی دادن سر چی سر یه پستی که گفتم من حتی تو دسشویی هم گوشی میبرم😐۱۲ نفررررر بهم درخواست دادن میفهمییییی ۱۲ نفرررررر!!!!!!

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ولی خب قطعا تواین سایت یا استثنا هست مثلا من خودم مردهای متشخص دیدم هم اون بیرون ام اینجا به نظر ...

همشون نه اما اکثرا هستن 

بله اقای باشخصیت هم زیاد هست اما به قول اون کاربر اینجا معمولا پسرای زیر هجده سالن که اومدن مخ بزنن 

در ضمن خانم ها معمولا حساسن که همسرشون با خانمای دیگه حرف بزنن و تبادل نظر کنن و معمولا یک اقای متشخص هم به این حساسیت خانمش احترام میذاره و نمیاد تو این سایت گل بگه گل بشنوه (البته این موضوع برای خانم های حساس و اقایونی هست که حرفاشون از تبادل نظر گذشته و به سوی حرف مفت زدن داره میره هست)

وگرنه مرد متشخص هم هست هم تو این سایت هم دنیای واقعی ولی خب متشخص ها تو این سایت زیاد نیستن

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
منم الان میگم دختر پیغمبرم، تو نه منو دیدی، نه میشناسی، نه میدونی چندسالمه که پشت این کاربری نشستم، ...

بله برای من مهم نیست ولی گاهی اوقات حرفاشون نمک رو زخمه بعضی هاست بالاتر هم گفتم

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
بله برای من مهم نیست ولی گاهی اوقات حرفاشون نمک رو زخمه بعضی هاست بالاتر هم گفتم

میدونم عزیزم، منم کلا منظورم به همه ی کاربرها بود، مخصوصا دخترهای کم سن و سال

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

به قول قدیمیا شنونده باید عاقل باشه و اونی که تاپیک زده باید این اصل بدونه،و اینکه اقایون خیلی دوس د ...

گاهی اوقات شنونده انقدر ناراحته که واسه تحلیل حرفا به عقلش رجوع نمیکنه و دنبال شنیدن چیزی هست که درداشو تسکین بده و وقتی مردا انقدر ادای متشخص هارو در میارن نمک روی زخمش میشن

اینکه قطعا حرفاشون مشخصه دروغه کسی که واقعا همچین ادمیه نمیاد اینجوری حرف بزنه بعد خودشونو مظلوم می ...

😐😐😐

آقا هستم ۷ ساله جدا شدم زندگی بسیار شیرین و زبون زد فامیل داشتم ۲ خونه زمین برای ساخت منزل حساب بانگی ماشین عالی هر تابستون مسافرت به شهرهای شمالی خالصه ی روز از خواب بیدار شدم ی حسی میگفت گوشی خانمت بردار  ساعت ۶ صبح تو ماه رمضون بود رفتم چای بسازم اونقدر صلوات دادم خدا میدونه که هی بهم میگفت گوشی بردار رفتم برداشتم رفتم تو حیاط باز کردم خوندم بض داشت خفه ام می‌کرد سرمو محکم میزدم صندوق عقب ماشین افتادم بی حال نمتونستم بلند شم زنم با ناظم مدرسه پسرم افتاده بودن بهم عاشق هم شده بودن نمیدونستم چی کار کنم‌ رفتم تو اتاق خواب بیدارش کردم تا دستش گرفتم رنگش زرد شد پیام‌ها نشونش دادم گفتم این چیزها چیه هنگ کرد حرفی نزدم خب تو چشماش نگاه کردم گفتم چی کم داری کبودت چی بود خیلی نصحت و صحبت بعد ابراز پشیمونی کرد گفت اشتباه کردم گذشت ی ماه باز همین جور درگیرها ادامه داشت دیگه جای من تو اتاق خواب نبود تو پذیرایی شب تا صبح گریه و اشک بود تا ی سال توی این ی سال بدترین شکنجه های روحی بهم داد که نمتونم بیان کنم  دیگه حریف نبودم‌ انگار کبریت کشید همچیز خاکستر کرد توافقی جدا شدیم ۲ بچه دارم دختر و پسر پسرم خونه داره جدا خودش هم خونه برد با دخترم هستن متاسفانه بعد ی سال جدا که شدیم ضیغه اون شخص شد طرف ۳ تا بچه داشت  پسرم‌ ۱۸ سالشه پیش مادر مادریش هست خونه اش دادم رهن کرایه پولش واسی خودش تو کارتش واریز میشه  شغل من روی کشتی هستم توی حوضه خلیج فارس و کشورهای عربی  حالا من ماندم تنها ۷ سال میگذره این درد خیانت که مقصر خودم بودم محبت زیادی اعتماد زیادی دوس داشتن زیادی  اميدوارم زندگیتون سرشار از شادی باشه 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

کی همچین حرفی زده ما که ندیدیم  

در مورد حرف های که رد و بدل میشه اتفاقا برعکس چیزی که خیلی ها در مورد مجازی فکر میکنن به نظرم نیازی به نقش بازی کردن نیست.

یک مرد عاقل می‌دونه که اشاره به و استفاده از زور بازو و قدرت بدنی در رابطه با جنس مخالف بازی باخت باخت 

آقا هستم ۷ ساله جدا شدم زندگی بسیار شیرین و زبون زد فامیل داشتم ۲ خونه زمین برای ساخت منزل حساب بانگ ...

واقعا متاسفم خیانت خیلی بد زخمی به ادم میزنه چه زن چه مرد

کی همچین حرفی زده ما که ندیدیم   در مورد حرف های که رد و بدل میشه اتفاقا برعکس چیزی که خیلی ...

چون شما ندید دلیل نمیشه وجود نداشته باشه کامنت های همین تاپیک نشون هشتاد درصد دیدن!