2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا

625 بازدید | 51 پست

کسی مثل من هست؟

امتحان ترمیمم زیستم خراب کردم

بقیه در حد ۱۷

ریاضی بالاتره ۱۸

کنکور اردیبهشت بد

مثل کسی هستم که هیچی نخونده

دیروز یکی کارنامشو گذاشته بود میگفت من هیچی نخوندم و این کارنامم

و از من درصداش بهتر بود

درحالی که من درس خوندم  ولی درصدام پایینه

دتیا رو سرم خراب شده

میرم ادبیات میخونم گریم در میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیزیک ۲۰ زیست ۱۳ ریلضی شیمی ۶

زیست و شیمیش خدایی سخت بود من زیست پارسال نخونده ۲۵زدم امسال کلی خوندم ۱۴زدم 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

منم نخوندم واقعیت ترمیمم نکردم دوباره میمونم 😭 درصدام  زیست۱۲ زمین۱۲ شیمی۱۶ فیزیک‌۲

ریاضی چند زدی ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

منم نخوندم واقعیت ترمیمم نکردم دوباره میمونم 😭 درصدام  زیست۱۲ زمین۱۲ شیمی۱۶ فیزیک‌۲

وقتی میگی میمونم دوباره تن من میلرزه 

من خونده بودم ولی 

زیست ۳۰ 

فیزیک ۴۶

ریاضی ۲۲

شیمی ۲۲

زمین ۴۶

خیلی ناراحتم منطقه ۲ ام 

عربی و دینی بالای ۱۹ میشم 

زیست احتمالا بدترین حالت ۱۸ بهترین حالت ۱۸.۷۵

ریاضی بدترین حالت۱۸.۲۵ بهترین حالت ۱۹

شیمی بدترین حالت ۱۸.۷۵   بهترین حالت ۱۹.۲۵

به نظر تون امسال فیزیو میارم دولتی ؟ 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
وقتی میگی میمونم دوباره تن من میلرزه 

راهی ندارم ن میتونم بدون کنکور برم ن میتونم اینو فراموش کنم میدونم نخوندم بخونم شاید درست شه کم کاری از خودمه ولی ی حسی میگه کنکور ۴۰۴سخت میگیرن نمیدونم چرا حس میکنم مث۴۰۲مزخرفه

راهی ندارم ن میتونم بدون کنکور برم ن میتونم اینو فراموش کنم میدونم نخوندم بخونم شاید درست شه کم کاری ...

عزیزم خدا امسال رو بهت صبر بده منون پشت موندم میدونم چقد سخته