2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نخوندم و مث سگ پشیمونم با اینکه میدونم تو همین چند هفته میتونم یکم حداقل بخونم این گوشی... نمیذاره

واقعا دارم از غصه میمیرم و فقط دعا میکنم که قبول شم چون ایندم به این بستگی دارم🥲

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست
من دختر مقیدی هستم نبودم خودکشی میکردم🙂

بمیرم الهی:)

منم اگه فقط به خاطر مامانم اون دنیا نبود قطعا خودکشی میکردم

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست
بمیرم الهی:) منم اگه فقط به خاطر مامانم اون دنیا نبود قطعا خودکشی میکردم

چیکار کنم

خانوادم کلی برام خرج کردن

همه فامیل فکر میکنن من قبول میشم

مسخره همه شدم

اه😔

دلم نمیخواد برم روانشناسی و مدریت و حسابداری ازاد بخونم

قلبم داره از جا در نیاد

چقدر من بدبختم

چیکار کنم خانوادم کلی برام خرج کردن همه فامیل فکر میکنن من قبول میشم مسخره همه شدم اه😔 دلم نمی ...

وایی که چقدر تو منییی🥲

خانوادم ملیون ها ملیون برام خرج کلاس های مختلف کردن

کل خانوادم به امید اینن که من قبول بشم

میدونم اگه قبول نشم همش داداشمو که قبول شده میکنن تو چشمم

الهییی بگردممم غصه نخور قشنگم ایشالله یه روز همه چی تموم میشه ایشالله هممون هر چی زودتر از دست این کنکور راحت میشیم:)

امید داشتم پرستاری بیارم الان امید به اونم ندارم

من به پیراپزشکی هم راضیم ولی خب چه فایده

اگه دلت میخواد میتونی باهام درد و دل کنی

سعی کن گریه کنی اصلا تو خودت نریز که دق میکنی