2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادبیات الان شروع کنم چجوری بخونم به نظرت

اره منم میخوام شروع کنم واقعا اگه بخوام همش غصه بخورم و شروع نکنم اتفاقی نمیوفته

من کلا برای درس خوندن از روش پومودورو استفاده میکنم ولی تکنیک خاصی برای ادبیات خوندن ندارم

به نظرم تکنیک فاینمن هم خوبه ‌که بعد از هر ۳ صفحه یه فلش بک می زنیم و دوباره مرورشون می کنیم.. اگر هم جاهایی که بلد نبودیم خیلی زیاد بودن توی چند تا نوت می نویسم شون و دائما می خونیمشون ولی خب من تا حالا ازش استفاده نکردم

واگه تو هم مثل من همش تو گوشی هستی و نمیتونی گوشی و از خودت دور کنی و حس درس خوندن نیست کلا گوشی رو خاموش کن و بده دست یکی یا بزار یه جایی که تو چشمم نباشه بعدش میشینی به در و دیوار نگاه میکنی تا بلاخره مغزت خسته میشه و میری درس میخونی و یه روش دیگه هم هست که به خودت میگی فقط ربع ساعت درس میخونم بعد از این که ربع ساعت خوندی مغزت مشتاقه که ادامه مطلب رو بخونی و اینجوری ساعت ها درس میخونی این ها رو خودم استفاده کردم خیلییی جوابه 

تو تکنیک خاصی داری؟

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست
اره منم میخوام شروع کنم واقعا اگه بخوام همش غصه بخورم و شروع نکنم اتفاقی نمیوفته من کلا برای درس خو ...

نه والا تنها تکنیک من اینه که

درسایی که برام سخته تقسیم میکنم

هر درس که میخونم تموم میشه میام و دو صفحه از اون درس سخته میخونم

اینجوری🫠

امروز ۹تا درس تا شب بخونم (درسای ساده تر)

فرداهم ۷تا خوبه؟؟

نه والا تنها تکنیک من اینه که درسایی که برام سخته تقسیم میکنم هر درس که میخونم تموم میشه میام و دو ...

اها اینم تکنیک خوبیه👍🏻

اره موافقم

تو کی میخوای شروع کنی؟

به نظرت بعد از اینکه تموم شدیم بیایم به هم اعلام کنیم که چن درس خوندیم و چجوری بود؟

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست
اها اینم تکنیک خوبیه👍🏻 اره موافقم تو کی میخوای شروع کنی؟ به نظرت بعد از اینکه تموم شدیم بیایم ب ...

پس گوشیو بزاریم کنار

۱۰ بیایم😎

بیخیال گذشته

ادبیات بچسبیم🫤🫤🫤

بیا بریم بخونیم ساعت ۱۰ شب بیایم بگیم تا کجا خوندیم

چشم پس من تا ده گوشی رو میزارم کنار

از خر کمترم اگه بیام تو گوشی

بریممممم

سلاممم عزیزمم خوبیی؟

چیکارا کردی؟چند درس خوندی؟

توچی؟؟

منم درس ۱ تا ۸ رو خوندم اما ۸ رو حوصلم نشد کامل نخوندم

خب مثل هم خوندیم تو ۷ درس منم ۷ درس خسته نباشی❤️❤️

همچنین قشنگمم

پایه ای فردا هم باهم بخونیم؟😁