2777
2789
عنوان

دیشب همش خواب تشییع جنازه دیدم

617 بازدید | 24 پست

خانوما من برای این که بتونم شب یکم بخوابم یه آرامبخش گیاهی میخورم اما دیشب فقط ترسیدم و لرزیدم همش بوی مرگ و تشییع و خاکسپاری می اومد ترسیدم خیلی زیاد😭

مریضم تو کماست نکنه اتفاقی براش بی افته 😭😭😭😭

میشه لطفا دعا کنین من دوباره صداشو بشنوم بیاد بیرون از کما 🙏😭

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤
خواب خیلی عالی دیدی

خواب عالیه؟

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی معنی اش اینه ۱۰۰ سال عمر میکنی رفیق

ولی من نمرده بودم تو مجلس بودم میترسم اتفاقی برای مریضم بی افته😭😭

با نگرانی خوابیدی خوابیدی علت خواب هاتون اینه با نگرانی خوابیتون 

حتما صدقه بدید 

یه بزرگی به من میگفت هر وقت خواب بد دیدی به آب تعریف کن اینجوری آب خوابتو میبره شاید خنده دار باشه و خرافاتی بنظر بیام اما میگفت خوابتو بگو و بگو خیر هستی یا شر برو و هیچ اتفاقی نیافته

صدقه یادت نره

ولی من نمرده بودم تو مجلس بودم میترسم اتفاقی برای مریضم بی افته😭😭

خوابتو به خیر تعبیر کن شنیدی میگن وقتی خواب میبینی یکی مرده بفیه سریع میگن عمرش زیاد شده

شما ام به خیر تعبیر کنید

با نگرانی خوابیدی خوابیدی علت خواب هاتون اینه با نگرانی خوابیتون  حتما صدقه بدید  یه بزر ...

ممنونم عزیزم فقط مریضم بهوش بیاد به خدا خسته شدم یه هفته است وضعیتمون اینه😭🙏

خوابتو به خیر تعبیر کن شنیدی میگن وقتی خواب میبینی یکی مرده بفیه سریع میگن عمرش زیاد شده شما ام به ...

انشالله که خیره دعا کن برام😭🙏

تعبیرش اینه که عمرش طولانی میشه

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

تعبیرش اینه که عمرش طولانی میشه

انشالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه ببخشش به ما😭🙏

ممنونم عزیزم فقط مریضم بهوش بیاد به خدا خسته شدم یه هفته است وضعیتمون اینه😭🙏

انشالله به زودی به هوش میاد و سلامتیشو به دست میاره 

نمیدونم چقدر ادم معتقدی هستید اما من خودم انجام دادم بخدا حاجت گرفتم چله ی ایت الله حق شناس را

بزنی تو نت میاره دو تا نماز دو رکعتی داره اما ترتیب داره 

و اینکه دوبار تقریبا باید زیارت عاشورا رو بخونی

و صد تا لعن و صد تا سلام بگی ترتیبش تو دستورش تو نت هست

یکم سخته اما خیلی ها حاجت گرفتن

انشالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه ببخشش به ما😭🙏

دعا میکنم برات

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱