2777
2789

سلام، من هفته 11 بارداریم، تا الان اصلا رابطه نداشتیم، ولی شوشو خسته شده، منم بهش قول دادم که امشب اجازه بدم رابطه داشته باشیم، اما میترسم، نکنه ضرر داشته باشه برا جنین، توروخدا کمکم کنید، هفته ۹ که رفتم سونو دکترم گفت جفتت پایین نیست همه چیز هم نرمال، حالا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه

از دکترت بپرس عزیزم ولی میدونم اگه لکه بینی نداشته باشی و همه چیز نرمال باشه رابطه هیچ مانعی نداره من خودم مشکلی ندارم رابطه م مثل قبل از بارداری سرجاشه

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو شوهرمم خيلي ميترسيم اصلا نزديكي نداريم 

اولي رو دكتر ممنوع كرد 

دومي رو هم شوهرم ميترسه

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

عزیزم راجب این مسائل بهتره بری کلینک سایت واز مشاورین سایت بپرسی  اینجا نباید این سوالاتو مطرح کنی نی نی یار دعفامیکنه  

به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت  
از دکترت بپرس عزیزم ولی میدونم اگه لکه بینی نداشته باشی و همه چیز نرمال باشه رابطه هیچ مانعی نداره م ...

ببخشید که انقد راحت میگم هیچ پوزیشن خاصی نباید انجام داد؟ 

ببخشيد محبورم بپرسم 

شماها كه باردارين واژنتون درد نميكنه؟ 

من اونقد واژنم درد داره فكرشم نميتونم بكنم 

حتي ميشينم پا ميشم درد كل اون قسمت رو ميگيره

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

عزيزم من تو بارداري اولم اصلا مشكل نداشتم و رابطه داشتم ولي خوب به نتيجه نرسيد. اين بارم كه كلا ممنوع بود . تجربه بهم ثابت كرده تو سه ماهه ي اول سكس نباشه بهتره حتي در حالت بدون مشكلش. راه هاي ديگه براي همسرتون هست حتما كه نبايد رابطه كامل باشه.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️