2777
2789
عنوان

رابطه در بارداری، خانمای باردار بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 44 پست

من سونو ان تی عالی بود همه چیز .اما بعد ی رابطه خیلی سبک ب لک افتادم چند روز پیش و ب غلط کردن دور از جون شما افتادم فعلا شیاف مصرف میکنم قطع شده اما پشت دستمو داغ کردم ک تکرار نشه استرس لک بینی وحششششتناااکههه

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به یه نتیجه رسیدم 

هر چی رابطه بیشتر باشه مردا را طالبتر میکنه 

یعنی امان از روزیکه زن نتونه 

مرد هزار بهونه در میاره 

اخرشم 😧

من الان هفت ماهه هیچی نبوده یعنی همسرم بنده خدا از سه متریم رد نمیشع 

ولی خب دیگه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من به یه نتیجه رسیدم  هر چی رابطه بیشتر باشه مردا را طالبتر میکنه  یعنی امان از روزیکه ز ...

منم شوهرم اصلا جرّأت نداره به خاطر بچه خودش ميترسه . هزارتا راه هست آخه حالا يه مدت اون نباشه چيزي نميشه كه 😁😁

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
ما فقط سه ماهه اول اونم یکبار رابطه داشتیم تا 40 روز بعد از زایمانم هر دو میترسیدیم خخخخ.اما مطمئنا تنها گزینه نیست و خیلیا شوهرشون نمیتونه تحمل کنه.ببخشید ی کم واضح میگم رابطتون با پوزیشن ب پهلو خوابیده باشه.
تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...