2777
2789
عنوان

خانم ها؟همسرتون باید چیکار میکرد که نکرد؟که ازش راضی می بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 78 پست
توقعش اینه جوری بگردم و رفتار کنم که پشتمون حرفی نباشه منم رعایت میکنم ولی دوست دارم موهامو رنگ کن ...

تاپیکاتو خوندم خیلی کم سنی 

از طرفی اشتباه دومت اینه چرا با وجودی که میدونستی با شوهرت مشکل داری بچه آوردی اونم انقد زود 

شوهرت ی آدم حساسه و اذیت میکنه توام آدم بی سیاستی هستی نمیدونی کی و کجا حرفاتو بزنی یجورایی بچه بازی رفتار کردی بخاطر همین قبولت نداره 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

تاپیکاتو خوندم خیلی کم سنی  از طرفی اشتباه دومت اینه چرا با وجودی که میدونستی با شوهرت مشکل دا ...

زود ازدواج کردم

بچمم ناخواسته بود ولی دیگه دلم نیومد بندازمش

از بچم پشیمون نیستم

بنظر شما چیکار کنم

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکاتو خوندم خیلی کم سنی  از طرفی اشتباه دومت اینه چرا با وجودی که میدونستی با شوهرت مشکل دا ...

من باید برم ولی خوشحال میشم راهنماییم کنید

بقول شما سنم کمه

اشتباهم کم نداشتم

نمیدونم واقعا چیکار کنم

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
زود ازدواج کردم بچمم ناخواسته بود ولی دیگه دلم نیومد بندازمش از بچم پشیمون نیستم بنظر شما چیکار ک ...

به نظر من اول از همه بزرگ شو برای خودت زندگی کن یاد بگیر شاد باشی حتی تنهایی نشین غصه محبت نکردن شوهرتو بخور ۴ سال دیگه میفهمی چقد اشتباه کردی بخاطر هیچ و پوچ غصه خوردی راجب لباس پوشیدن هم باید صبوری کنی تا حساسیتش کم بشه اول اونجوری ک اون دوسداره بپوش بعد خیلی آروم کم کم برو سمت اونی ک خودت دوسداری 

شوهرت از اوناس ک ب حرف مردم زندگی میکنه تو فقط با محبت و احترام میتونی بکشونیش سمت خودت تو خونه ب خودت برس غذایی ک دوسداره بذار بهش بگو دوستت دارم قیافه افسرده ب خودت نگیر سعی کن ازش فاصله بگیری غر بهش نزن فقط محبت کن

در ضمن دیگه هر خاسته ای از شوهرت داری تو خلوت خودتون ازش درخاست کن نه جلوی بقیه 

من باید برم ولی خوشحال میشم راهنماییم کنید بقول شما سنم کمه اشتباهم کم نداشتم نمیدونم واقعا چیکار ...

اگه امکانش هست مشاوره برید بیشتر میتونه کمکتون کنه 

ولی خودتو دوسداشته باش اعتماد به نفستو بالا ببر خودت ب خودت اهمیت بده منتظر محبت شوهر نباش 

نازمو میکشید همش دنبال این بود بدونه من چی دوست دارم واسم بیاره همیشه شکلات واسم میاورد همش منو م ...

کاش از اول جوری رفتار میکردین که در شرایط عادی بودین 

....البته انسان میخواد خودشو بهتر نشون بده....

ان شا الله عاقبت بخیر بشین

اگه امکانش هست مشاوره برید بیشتر میتونه کمکتون کنه  ولی خودتو دوسداشته باش اعتماد به نفستو بال ...

ممنونم ازتون

خودم خیلی دوست دارم برم مشاوره

چون واقعا بهش نیاز دارم ولی همسرم قبول نمیکنه

کاش از اول جوری رفتار میکردین که در شرایط عادی بودین  ....البته انسان میخواد خودشو بهتر نشون ب ...

من خواستگارای دیگم داشته که هم میذاشتن درس بخونم هم کار هم هر جور خودم دوست دارم بگردم خونه و ماشین درحد خودشونم داشتن

ولی من یه ازدواج عادی نمیخواستم

میگفتم مهم نیست اگر تو چادرم زندگی کنیم فقط عشق باشه محبت باشه همه چی حله

واقعا هنه جی اوکیه اگر عشق سرد نشه

کاش از اول جوری رفتار میکردین که در شرایط عادی بودین  ....البته انسان میخواد خودشو بهتر نشون ب ...

ممنونم همچنین شما

زود ازدواج کردم بچمم ناخواسته بود ولی دیگه دلم نیومد بندازمش از بچم پشیمون نیستم بنظر شما چیکار ک ...

الان نمیتونی کاریش کنی🥺😅

ولی یکم سیاست به خرج بده....جای خوندن تاپیک خیانت و .......از با سواد ها چنتا چی یاد بگیر و مهم اجرا کردنه

چنتا کانال

الان نمیتونی کاریش کنی🥺😅 ولی یکم سیاست به خرج بده....جای خوندن تاپیک خیانت و .......از با سواد ها ...

منو شوهرم یکساله تقریبا هیچ برنامه مجازی نداریم

همه رو پاک کردیم

نیگه زندگیمونو درگیر خودش میکنه کانالم کجا بود وقتی تل ندارم 

فعلا میخوام بیخیال باشم به قول اون دوستمون کنم فقط رو خودم تمرکز کنم

ممنونم ازتون خودم خیلی دوست دارم برم مشاوره چون واقعا بهش نیاز دارم ولی همسرم قبول نمیکنه

اشکالی نداره خودت تنها برو مشاوره برا خودت مشاوره بگیر عزیزم