2777
2789
عنوان

خانم ها؟همسرتون باید چیکار میکرد که نکرد؟که ازش راضی می بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 78 پست
منو شوهرم یکساله تقریبا هیچ برنامه مجازی نداریم همه رو پاک کردیم نیگه زندگیمونو درگیر خودش میکنه ک ...

روبیکا.ایتا.هم؟

انسان های نخستین که نیستین با مجازی قهر میکنین🥺😅👌

روبیکا.ایتا.هم؟ انسان های نخستین که نیستین با مجازی قهر میکنین🥺😅👌

ما نخستینم رد کردیم

البته یدونه اینستا با اسم پسرم داریم ولی هیچ پستی نذاشتیم فقط گاهی وقتا لباس سفارش میدیم

شوهرم روبیکا داره من پاکیدم حوصلشو نداشتم

واتم که منسوخ شد کلا برنامه هیچی ندارم

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما نخستینم رد کردیم البته یدونه اینستا با اسم پسرم داریم ولی هیچ پستی نذاشتیم فقط گاهی وقتا لباس سف ...

نفرمایید

هر کسی بهتر خودشو میشناسه..

مثلا من تا موقعی که متاهل نشم....اینستا نصب نمیکنم

چون خودمو میشناسم🤣👌

نفرمایید هر کسی بهتر خودشو میشناسه.. مثلا من تا موقعی که متاهل نشم....اینستا نصب نمیکنم چون خودمو ...

افرین😂💔

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡