2777
2789
عنوان

خیلی از شوهرم سرد شدم چکار کنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2624 بازدید | 37 پست
اونکه خط قرمز  من و تقریبا همست، ولی باورت میشه اصلا تو گوشیشو نمیرم چک کنم و رمزمو ندادم تا او ...

وااای خیانت کرده هنوز نرفتین زیر یه سقف؟؟

اگه اینه یه تیپا بزن در..... و خلاص کن خودتو😒😒

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خیانت کرده هنوز نرفتین زیر یه سقف؟؟ اگه اینه یه تیپا بزن در..... و خلاص کن خودتو😒😒

نه واسه وقتیه که دوست بودیم ، دوستیمون سالها طول کشید و کلی ماجرا بود، هرکدوم ی شهر دیگه دانشجو بودیم ،من دوران دانشجوییم چندتا خواستگار داشتم باهاشون دوست بودم ،بعد ازدواج دیدم شوهرم جی اف داشت ولی ۲  ۳ سال باهاش بوده ، اول خیلی ناراحت شدم بعد گفتم این به اون در 

دوست اون به دوستهای من، ولی اون رابطه ش عمیق تر و طولانی تر بود ، منم تو فاز ازدواج نبودم 

پ راس میگه یر به یرین، اون عمیق تر بودنشم مال پر روتر بودن و آزادتر بو،نشونه که میشه قبل ازدواج فاکتور پرفت

ولی اینکه همه چی شمارو میدونه خیلی بده چرا گذاشتی بفمهمه؟ خیلی پررو میشن  خیلیا

یعنی در این حد که به خودشون حق هر کاری بعد ازدواجم میدن

باید آمادگی اینم بعد ازدواج داشته باشی

پ راس میگه یر به یرین، اون عمیق تر بودنشم مال پر روتر بودن و آزادتر بو،نشونه که میشه قبل ازدواج فاکت ...

من بهش نگفتم ، و اونم نگفته ولی دفتر خاطراتشو پیدا کردم اسگل نگه داشته و نمیدونسته،خودش رو مسائل خیانت ازدواج حساسه ولی تو دوستی قشنگ دوتامون میپیچوندیم، و اون بیشتر،حالا من میگم کاش کنجکاوی نمیکردم و اون دفترخاطرات کوفتیشو پیدا نمیکردم که بشه ی عامل دیگه که بیشتر از چشم بیوفته ..‌.

من بهش نگفتم ، و اونم نگفته ولی دفتر خاطراتشو پیدا کردم اسگل نگه داشته و نمیدونسته،خودش رو مسائل خیا ...

حالا واقعا از چشت افتاده؟

خوب گندی ام زده مال قبل ازدواج بوده

به نظر من که چه دختر چه پسر بعد ازدواجشون مهمه که متعهد باشن

من بهش نگفتم ، و اونم نگفته ولی دفتر خاطراتشو پیدا کردم اسگل نگه داشته و نمیدونسته،خودش رو مسائل خیا ...

ولی اگه غیر این مورد موارد دیگه م هست خوب مطمئنا تا وقت هست باید یه بازنگری تو انتخابت بکنی

ولی اگه غیر این مورد موارد دیگه م هست خوب مطمئنا تا وقت هست باید یه بازنگری تو انتخابت بکنی

یبار یواشکی رفتم تو گوشیش اسکرین شات دیدم از ی دختری که شهر دیگه بود، و این حرکات ناشایستی که ازش میبینم مثلا بی تفاوتی و سرد بودنش خیلی حسمو عوض کرده واقعا از چشم افتاده 

به روش آوردی؟ ادامه داد؟

نه به روش نیاوردم چون نمیدونستم چی بچیه،بجاش خیلی شدید کنترلش کردم یطور که متوجه نشه، ولی دیدم خودمو اذیت میکنم دیگه کلا تمرکزم رو خودمه و هیچکی واسم مهم نیست و تعجب میکنم که چرا انقدر واسم بی اهمیت شده

عیبی نداره بپرسم چندسالتونه؟

بچه که ندارید؟

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡