2777
2789
عنوان

خیلی از شوهرم سرد شدم چکار کنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2600 بازدید | 37 پست
چ عیبی گلم.۳۵، نه خداروشکر

فقط میتونم بگم هنوز جوونید خودتونو نجات بدین

نزار روحت با سردی پژمرده شه

هی میخوام بگم کاش منم بچه نداشتم اما دلم نمیاد این جوجه من یه نعمته

کاش باباش انقدر سردی خرجم نمیکرد

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بگم هنوز جوونید خودتونو نجات بدین نزار روحت با سردی پژمرده شه هی میخوام بگم کاش منم بچه ...

میدونی من خیلی به طلاق فکر کردم،اصلا بعد ازدواج ی شوکی بهم وارد کردن کلی مشکلات زنونه و کیست گرفتم یطور که دکترا دعوام میکردن میگفتن بچه دار شو زودتر ، از طرفی هم شوهرم و رابطمون نامعلومه، تصمیم گرفتم اول مستقل شم بعد باقیش هرچی پیش اومد طبق اون عمل کنم چون اصلا شرایط استقلالو الان ندارم و حوصله حرف کشیدن از پدرمادر و خواهر بردارو ندارم ، ولی در کل حسم خیلی منفیه 😐  قدر جوجتو بدون ولی خودتو مستقل کن ،کاش میدونستم چقدر زن مستقل قویه بعد به ازدواج فکر میکردم

میدونی من خیلی به طلاق فکر کردم،اصلا بعد ازدواج ی شوکی بهم وارد کردن کلی مشکلات زنونه و کیست گرفتم ی ...

تا مطمعن نشدی بچه نیار

من ناخواسته شد بچه دار شدم

بعدشم که فهمیدم دلم نیومد قاتل بچم بشم

کلی سختی کشیدم

الانم کلی لاغر شدم واسه شیردهی من اندامم خیلی اوک بود صورتمم پر بود ولی الان فوق العاده لاغر شدم

ده روز بعد زایمان خودمو وزن کردم ۲۰ کیلو کاهش وزن داشتم

البته افسردگی شدید داشتم ولی هیچکس درک نکرد و نفهمید که درمانم کنه

الان میگم یه قوطی شیرخشک برام بخر یکم ویتامینای بدنم تامین شه

میگ نه تو شیرت دو برابر میشه وزن بچه بیشتر میشه

یعنی من به اونجاشم قشنگ😂💔بچه اش مهمه

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
تا مطمعن نشدی بچه نیار من ناخواسته شد بچه دار شدم بعدشم که فهمیدم دلم نیومد قاتل بچم بشم کلی سختی ...

نه اصلا،خیلی دلم بهش قرصه به بچه فکر کنم

آخی عزیزم... مردا همینن فقط خودمون باید به فکر خودمون باشیم، از خودت خیلی مراقبت کن گلم

نه اصلا،خیلی دلم بهش قرصه به بچه فکر کنم  آخی عزیزم... مردا همینن فقط خودمون باید به فکر خودمو ...

قربونت برم شما هم مراقبت کن

میخوام بیخیالی طی کنم دیگه منتظر محبتش نمیشینم 

قربونت برم شما هم مراقبت کن میخوام بیخیالی طی کنم دیگه منتظر محبتش نمیشینم 

بهترین کار همینه تا بخودش بیاد، دکلمه خودت باش محمد مفرد گوش کن هرروز منو که متحول کرد😘🌹

بهترین کار همینه تا بخودش بیاد، دکلمه خودت باش محمد مفرد گوش کن هرروز منو که متحول کرد😘🌹

چشم حتما🥺😘💋