2777
2789
عنوان

مادرشوهر من باید مثل سگ جون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 13200 بازدید | 186 پست
اخه زنیکه عفریته به تو چه شوهر من جاروبرقی میکشه یا دسشویی میشوره. گفتم اینچا مگه هتل پنج ستارس من ب ...

دمت گرم خنک شدم عین این زبون بسته هایی که حرص مارو تو سایت در میارن نبودی شبر مادرت نون پدرت حلالت 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ک چیزی نگفت اون شروع کرده اینم تحمل کرده تا یه جایی  اگه واکنش نشون نمیداد دفعه بعد بدتر می ...

این همیشه همینه. من تا حالا بروش نیاوردم. امشب گفتم بمیرمم باید اول حرفمو بزنم. تا کی احنرام یکطرفه برااین بی لیاقت

شوهرت بنده خدا از یه طرف مامانش میگفت خاک تو سرت از یه طرف تو هی منت میذاشتی له شد طفلی😂🤦‍♀️

با خاک یکسان شد 

با خودش گفته وسط دعوا عروس مادرشوهری من شدم سیبل ترکش ها😂

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

اسی ک چیزی نگفت اون شروع کرده اینم تحمل کرده تا یه جایی  اگه واکنش نشون نمیداد دفعه بعد بدتر می ...

چیزی نگفت؟

اصلا حرمت ها از بین رفت و شکسته شد

مادرشوهرش رفتارش خیلی اشتباه بود 

ولی خداییش اسی هم خیلی بد رفتار کرد 

یعنی طوری رفتار که روشون به هم باز شد و از دفعات بعدی باید بهم فحش بدن!!!

واکنش رو میشه محترمانه هم نشون داد با حرفای صریح 

نه اینجوری

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
منم دقیقا عین تو ی روز بد جور ریدم ب مادرشوهرم  ولی الان میگم کاش اینکارو نمیکردم رابطمون دیگه ...

من یه ساله عقد کردم هنوز عروسی نکردیم مادرشوهرمم عممه تو این یه سال هر وقت با نامزدم دعوام شد عمم اومد بهم توهین کرد در صورتی ک من حتی یک بار هم با عمم حرفم نشده و عمم فقط سر نامزدم بهم توهین کرد چن بار جوابشو ندادم ولی ی سری جوابشو دادم. دیگ رابطمون مث قبل نیست و من خیلی ازشون چندشم میشه و اصلا دلم نمیخواد بیینمشون و مادرشوهرم پیشم فوق العاده بی ارزش شده

گفتم گفتم هرچی پدر مادرم تربیت کرده بود گذاشتم انگار دور برداشتین. ازین به بعد طبق تربیت و ادب خودتو ...

در کل به شدت موافق اینم که آدم حرفشو بزنه،،چون اگه نگه سر دلش میمونه و همش تبدیل میشه به کینه و نفرت ..اشتباه اسی هم همین بوده،،از اول هیچی نگفته ،الان مثل بشکه باروت ترکیده..همه حرفات خوب بودن غیر از اون جملاتی که گفتی زبون درازی میکنی یا کی هسی که دهنتو باز میکنی و...

به نظرم بهتر بود احترام بزرگتر بودنشو نگه میداشتی یا حداقل یه پل رو خراب نمیکردی چون آخرش قراره با هم چشم تو چشم بشید و با هم ارتباط داشته باشید...من جات بودم نمیزاشتم رو مبل بخوابع،،گناه داره،،فک کن مادر خودت،،با همه بدیاش نمیزاشتی بره رو مبل..حداقل به شوهرت میگفتی براش پتو بمدازه رو زمین بخوابه

چیزی نگفت؟ اصلا حرمت ها از بین رفت و شکسته شد مادرشوهرش رفتارش خیلی اشتباه بود  ولی خداییش ا ...

محترمانه برا انسان هاست . نه بیشعورهایی که بین زن و شوهرو بزنن عزیزم