2777
2789
عنوان

عاشق مرد متاهل شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 65 پست

و البته اضافه کنم الهی اون دوستت هیچ وقت تو زندگیش خیر نبینه به حق این شب🤲🏻

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂عاشقتم فقط چطوری به این نتیجه رسیدی که منم

اکثرا هرکی میخاد فوش نخوره میگه مشکل دوستمه🤫

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

همو دوست دارن 🤔🤔🤔🤔 این اسمش دوست داشتن نیست بخدا اسمش خیانتتتتت بزرگه.... دلم واسع زنش میسوزه ش ...

اره طفلک 🥲 نمیتونم بهش بگم ینی نمیخوام کسی رو نابود کنم

لایک نکن😱 لایک نکن😱😱میگم لایک نکن😱😱😱

خدایا بزرگیتو شکر. این چه وضعه چرا دختر مجرد باید بره با متاهل اینجوری فکراون بیشتر بهم میریزه و یه اتیشی بپا میشه تو زندگی هر دو . یا اون که متاهله دیگه چی میخواد دنبال چیه اخه 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

دوستت خودت نیستی؟  به خرابا دوست نگین اگه ادم خوبی بودین باید دورش خط قرمز سهله خط مشکی میکشید ...

تو نی نی سایت همه دوستاشون عاشق مرد متاهل میشن😂

دیگه وقتی اون رو زندگی کسی دیگه خراب شده جونی برای اون مرد نمی مونه که به زنش خودش محبت کنه 

تو نی نی سایت همه دوستاشون عاشق مرد متاهل میشن😂 دیگه وقتی اون رو زندگی کسی دیگه خراب شده جونی برای ...

اخه من به شخصه بفهمم دوستم اینقد بی شعور هست دیگ قطع رابطه میکنم چه برسه واسش تاپیک بزنم 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

وقتی مرد دلش به رابطه با این خانم خوشه معلومه که با خانمش رابطه خوبی نداره

رابطه با مرد متاهل به هیچ عنوان قابل بخشش و توجیه پذیر نیست

یک زن خیلی باید پست باشه که بخاطر احساسات خودش زندگی یک نفر دیگه رو خراب کنه

به دوستتون بگین خیلی دلشو به علاقه اقا خوش نکنه چون اگه یک درصد براش مهم بود و واقعا با خانمش مشکل داشت به قول شما خانمش تحمل نمیکرد و ازش جدا میشد رو رابطه شو جدی میکرد

این اقا فقط یه ادم هوسبازه که نمیخواد هیچکدومشون از دست بده