2777
2789

آیا بعدا اون آدم حق زندگی، عشق، آرامش رو داره؟

آیا بعدا باید راجب گذشتش کاملا صادق باشه مثلا با کسی که دوسش داره؟

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

قطعا به آرامش می رسه ..

راستگویی واجب نیست همین که خدا میدونه و توبه کرده فرد ، کافیه

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

نه نباید بگه 

اصلا گناهی که انجام دادیو نباید بگی ( حتی اگر توبه نکرده باشی) 

بله اگر ادم توبه کنه و کار نیک انجام بده حتی گناهانش تبدیل به حسنه میشن

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر آدم از دروغ گفتن عذاب وجدان و ترش رهاش نکنه چی

نگفتم که دروغ بگو عزیزم گفتم راستگویی واجب نیست 😅 یعنی اگه ازت نپرسید تو هیچی بهش نگو گلی ❤ 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اگر آدم از دروغ گفتن عذاب وجدان و ترش رهاش نکنه چی

نگوووو هرگز نگو 

عذاب وجدان چی دیگه 

اگر هنوز عذاب وجدان  از گناهت داری بیشتر کار خیر بکن

گفتن گناهی که دیگه انجامش نمیدی، تخم شک رو توی دل طرف میکاره 

طرف نمیاد بگه چقدر این راستگوعه، با خودش میگه چقدر بی سیاست و خنگه.... بعدا سر هر اتفاقی این مسایل میاد توی ذهنش

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه