2777
2789
عنوان

کی دستش بینمکه 🥀

121 بازدید | 12 پست

چرا من اینجوریم  کار لطف از خودگذشتگی من هیچ وقت به چشم نیومده یا کاری که کردم نادیده گرفته شده یا ازین بدتر بهم نامردی شده 

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

عزیزم۹۹ درصد ادما همینن راهش اینه توقعت رو یک میلیون زیر صفر از دیگران بیاری پایین و خوبی رو یدون چشم داشت انجام بدی

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم۹۹ درصد ادما همینن راهش اینه توقعت رو یک میلیون زیر صفر از دیگران بیاری پایین و خوبی رو یدون چش ...

نه ببین من توقعی ندارم و‌خدایی بدون چشم داشت انجام میدم ولی گاهی یه چیزی از همون کسی که کلی لطف کردم بخام اصلا انگار ن  انگار

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
من رکورد دارم کسی ب گرد پام نمیرسه

ن هنوز تو منو  ندیدی 

منم همه ازم توقع دارن جوری دوست دارن از کارو زندگیم بگذرم بخاطرشون کارم که میکنم براشون هیچکس نمیبین ...

چقددددر منی تو بخدا  من حتی یه ادمی نون نمک منو خورد کلی لطف بهش کردم اخرم ی چیزی ازم دزدید

عزیزم۹۹ درصد ادما همینن راهش اینه توقعت رو یک میلیون زیر صفر از دیگران بیاری پایین و خوبی رو یدون چش ...

اره بدون چشم داشت انجام میدیم بعدم طرف در بیاد بگه فلانی بیشترشو انجام داد تو که کاری نکردی زحمتی نکشیدی... اینارو نشنیدی که بدونی بی نمکی دست چیه

منم همه ازم توقع دارن جوری دوست دارن از کارو زندگیم بگذرم بخاطرشون کارم که میکنم براشون هیچکس نمیبین ...

اللنم دوباره ی قضیه پیش اومد اعصابم سر همبن بی نمک بودن دستم خورد شد خودمو خاستم اینجا خالی کنم

اره بدون چشم داشت انجام میدیم بعدم طرف در بیاد بگه فلانی بیشترشو انجام داد تو که کاری نکردی زحمتی نک ...

دقیقا تو میفهمی من چیمیگم 

اره بدون چشم داشت انجام میدیم بعدم طرف در بیاد بگه فلانی بیشترشو انجام داد تو که کاری نکردی زحمتی نک ...

پس واقعا بیایم براحتی یه خوبیرو انجام ندیم بله حق دارین

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره