2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم يه سزاريني هستم

خوشگل كردم رفتم اتاق عمل

خيلي خوووب بود

فيلمبردار  هم داشتم

هر بار فيلمو ميبينم گريم ميگيره از شوق

خيلي حس خوبي بووود

فيلم رو به سزاريني ها توصيه مي كنم حتما

زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور                                          زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا عرش

گيسو من كه تا ١ ساعت بعدش پام بالا مي موند خدايي نكرده چيزيش حيف و ميل نشه

زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور                                          زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا عرش

پسرمن 

گفتم شاید دوس داشته باشین ببینینش

زوریه باید ببینین😂😂😂😂

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
ان شاالله هر کی بچه دلش میخواد و همینطور گیسو جان خدا بهش سالم و صالحشو بده  و هر کی هم باردار ...

مرسی قربونت دعای قشنگت😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
برو بچ  اقدام گربه ای خوبه؟یا پا بالا؟🤔🤔🤔

دوستان من يه مورد پيدا كردم داره حرفاي ناجور ميزنه حمله كنيد بهش 😶😶😶😂😂😂😂

گيسو الان شهيد ميشي با اين كامنتت 😂😂😂 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
منم يه سزاريني هستم خوشگل كردم رفتم اتاق عمل خيلي خوووب بود فيلمبردار  هم داشتم هر بار ...

شدیدا باهات موافقم👍

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
گيسو من كه تا ١ ساعت بعدش پام بالا مي موند خدايي نكرده چيزيش حيف و ميل نشه

مرسی گلم

گفتم ببینم کدوم پر سود تره😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ای جانم.خدا حفظ کنه محمد معین رو😍😍

مرسی دوستم😍😍😍😍