2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من که آرایش کردن بلد نیستم اینو کجای دلم بزارم. ..پس بهتره طبیعی بزام😂😂😂😂

برو آرایشگاه سر کوچه😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها دکتر خوب که جراحیش هم خوب باشه واسه سزارین انتخاب کنین بخدا زایمانتون میشه قشنگترین خاطره تون

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
بله عزيزم من نخوام هم طبيعي ميشه 😁😁😁

ای جان

پس ورزشهای و تمرینهای طبیعی و کلاساشو برو حتما😍😍😍😍😍

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
وووووی دلم ریش شد بخدا😧

من كه اصلا فكرشم نميكنم چون از تعريفا معلومه چه خبره 😁😁

ولي از هر دو روش ميترسم .

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
سر کوچه نیست یکم اونور تره با اینهمه درد کجا برم😅😅😅😅

تو قرار مادر بشی تلاشتو ببر بالا😅

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خوبه هااااا يه خِرت صدا ميده نصف ميشي تموم ميشه 😅😅😅😶😶😶

😂😂😂😂

ای جان پس ورزشهای و تمرینهای طبیعی و کلاساشو برو حتما😍😍😍😍😍

مرسي عزيزم 😍😍🤗🤗😘

از پايان ماه ٧ برم اثر داره؟!

آخه بارداري پر خطر بودم ميترسم زودتر برم . 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️