2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم گفتم ببینم کدوم پر سود تره😂

خدا نکشدت😂

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
چرا عكس رو من نميبينم ☹️

عه

چرا

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
دوستان من يه مورد پيدا كردم داره حرفاي ناجور ميزنه حمله كنيد بهش 😶😶😶😂😂😂😂 گيسو الان شهيد ميشي ...

آتیش بیار معرکه 

خب تجربه نداشتم 😂😅😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اي جانم چه بانمكه ماشالله 😍😍🤗🤗😘😘

😘😘😘😘😘

چه پسر عسلي خدا حفظش كنه

مرسی خانومی😊😙😙

خیلیییی زیاد 😩

زن داداش منم درد طبيعي كشيد بهد بهش آمپول زدن نفسش رفته بود سريع بردن سزارين بيهوشي كامل 😐😐😐اونكه كل بلاها رو ديد طفلي 😩😩😩

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
تضمينيه . منكه هر دو بارداريمو با يه سكس اين مدلي به بي بي چك مثبت رسيدم 😂😂😂😂😂😂

بچه دومه؟😲😲من نمیدونستم😥😥🤔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”