2777
2789

زایمان من عالی بودش

همه ش دوس دارم تکرارشه فقط روز زایمان

بارداری رو نمیخوام یا بعد زایمانو 😄فقط اون لحظه متولد شدنو

وای محشره😍😍😍😍😍😍😍

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم الان من فقط سزارینی هستم اینجا بین چند تا طبیعی احساس غربت میکنم😂

بيا توام طبيعي بزاااااا 😈😈😈😈😈😁😁😁

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

ارایش نباس داشته باشی.

اخه اگه خدانکرده دچار کمبود اکسیژن بشی از روی ناخن و لب زود متوجه میشن.

طلا هم میگن چون باعث جذب الودگی و..میشه باید در بیاری. کما اینکه موقع بغل کردن بچه ممنکه اذیت شه نی نیت

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
آره دیگه گیسو نمیشه که دسشویی نری تازه بعد زایمان که خونریزی هم زیاد میشه یا لخته مخته میمونه اونا م ...

مرسی گلم😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
زایمان من عالی بودش همه ش دوس دارم تکرارشه فقط روز زایمان بارداری رو نمیخوام یا بعد زایمانو 😄فقط ...

خدا رو شكر دعا كن منم راحت باشه زايمانم بارداريم كه سخته

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
فکر کنم الان من فقط سزارینی هستم اینجا بین چند تا طبیعی احساس غربت میکنم😂

من پشتتم عزیزم کسی حق نداره چپ نگات کنه 😙

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
زایمان من عالی بودش همه ش دوس دارم تکرارشه فقط روز زایمان بارداری رو نمیخوام یا بعد زایمانو 😄فقط ...

چقد خوب😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خدا رو شكر دعا كن منم راحت باشه زايمانم بارداريم كه سخته

به امید خدا

طبیعی میخوای باشه؟