2777
2789
عکس بلافاصله  بعد زایمان تو اینستا؟😲😲😲😲😲

اره سزارین بی حسی.همونجا رو تخته هنوز خانومه تو اتاق عمل.بچه رو دادن بغلش عکس گرفتن. ببین زیااااد دیدم ها

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

بابا حالا زایمان طبیعی رو بگم منکه طبیعی زایمان کردم از درد فقط به خودم میپیچیدم آرایش کجا بود باوااااا.مثه گچ شده بودم بی جون.افتاده بودم با اون همه درد کی فکر آرایش هس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سزارین بی حسی.همونجا رو تخته هنوز خانومه تو اتاق عمل.بچه رو دادن بغلش عکس گرفتن. ببین زیااااد دی ...

وای چقدر ضایع😷😷😷😷

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بابا حالا زایمان طبیعی رو بگم منکه طبیعی زایمان کردم از درد فقط به خودم میپیچیدم آرایش کجا بود باواا ...

مثل من.وای وقتی اوردنم بیرون استرس داشتم مامانم الان منو اینجوری ببینه سکته میکنه

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
اره عزیزم ارایش کن نه زیاد البته من سزارینو نمیدونم  ولی تو طبیعی بااون همه فشارو فشور و داد و ...

فشور    

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  دعا کنید مشکلات خانوادمون حل بشه

پس یادم باشه فقط رژو لاک و طلا نداشته باشم

مدادو ریمل اشکال نداره😊😊

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
والا دختر خاله ما ارایش عروس داشت لنزای آبی خوشگلشم گذاشت رفت بزاد😁

اينو جدي مي گي يا داري شوخي مي كني؟

اي كاش آدمي وطنش را هم چون بنفشه ها مي شد با خود ببرد هر كجا كه خواست🌺🌺
چکاریه تو همچین روزی که میخای بری اتاق عمل آرایش داشته باشی.بعد عمل هم که این همه خون ازت رفته رنگ ص ...

کارش اینکه مادر شوهر و خواهر شوهرا میان قیافه ی مثله جن تو میبینن

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من
فکر کن تو طبیعی هی دردت بگیره زور بزنی کرما آب بشه😂😂😆

این از درد طبیعی دست کرده بود تو یکی از چشمش لنزشو درآورده بود فکر کن به شوهرمش نگفته بوده لنز میزاره بعداز زایمان فهمیده یه چشمش آبی دریاییه یه چشمش سیاه پرکلاغی😂😂

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
منوبگووووغش کردم اونم کجاوسط wc🙈

چه جالب منم غش کردم تو دستشویی.یه چشم باز کردم دیدم کف دستشویی افتادم شوهرم پام و گرفته بالا خون به مغزم برسه .پرستارا هم یکاری میکردن  یادم نیس